Hvordan kan eteriske oljer brukes i Ansiktsbehandlinger?

August 18 by admin

Eteriske oljer er konsentrerte utdrag som kommer fra brenne planter og blomster. Vanligvis klar og luktfri, er disse væsker brukes til å gi fuktighet og lettelse fra mange hudsykdommer. Høy i næringsstoffer og vitaminer, essensielle oljer kan brukes til å kondisjonere hår og hud, så vel som i matlaging. Som et alternativ til store merkevare ansikts rensemidler og kremer, disse oljene er generelt trygt å bruke for å behandle milde hudsykdommer som tørrhet og solskader. Hvis du har noen allergier, bør du kontakte legen din før du bruker den essensielle oljen.

Historie

Essensielle oljer har blitt brukt gjennom historien av alle fra egypterne til kineserne for aromatherapeutic og helbredende formål. Eteriske oljer brukes i aromaterapi til å gi fysisk og psykisk velvære. Den essensielle oljen blir vanligvis oppvarmet i et olje-brenner som dispergerer duften i luften. I dag er det en integrert del av ayurvedic medisin, også kjent som alternativ medisin. Ayurveda bruker eteriske oljer for å helbrede kroppen og er en kilde til energi for chakraene, som er hjul som gir energi til ulike deler av kroppen din. Essensielle oljer forbedre chakraene dine, som deretter gir ekstra energi til kroppen din.

typer

Av de mange essensielle oljer tilgjengelig, er det seks som er mye brukt i ansikts rensemidler og kremer. Disse oljene er jojoba, lanolin, søt mandel, oliven, Castor og druekjerne. Mange av disse oljene inneholder vitamin E, som er nøkkelen til hår og hudpleie. Vitamin E hjelper huden din ved å gi alfa-tokoferol, et næringsstoff som hjelper karotenoider bekjempe frie radikaler. Frie radikaler er opprettet når kjemikalier obligasjoner er svak i kroppen din. Hvis nok frie radikaler dannes, starter en kjedereaksjon som resulterer i utstrakt celleskade. Karotenoider bekjempe frie radikaler og fremme celle reparasjon, noe som kan forbedre solskadet hud. Søt mandel, jojoba, avokado og oliven oljer inneholder vitamin E, og arbeide for å pleie huden. Søt mandelolje inneholder mest næringsstoffer, som det har vitaminene A, B1, B6, B2 og E.

Almond, Olive og avokadoolje funksjoner

Mandelolje er ideell for å lindre tørr og kløende hud, da den har fem viktige vitaminer for å gi fuktighet uten oppbygging. Som en hud fuktighetskrem det gir opptil 24 mg vitamin E når den brukes etter vask ansiktet. Hvis du vil bruke, massasje en krone-størrelse mengde olje på ansiktet ditt. Olivenolje kan brukes som en ansiktsrens ved å massere en krone-størrelse mengde på ansiktet, etterfulgt av å legge en varm vaskeklut over ansiktet inntil kluten kjøler. Når det er nedkjølt, tørk forsiktig olje fra ansiktet og bruke en lett fuktighetskrem. Avocado olje er nyttig som en fuktighetskrem for sensitiv hud fordi det gir rik fuktighet med ingredienser vitamin K, D, B1 og B2. Det er nyttig for de med alderen eller uttørket hud.

Grape Seed, jojoba, Lanolin og Castor Oil funksjoner

Druekjerneolje og jojobaolje er gunstig fordi de har anti-inflammatorisk egenskaper, sammen med å gi fuktighet og akne forbedring. Druekjerneolje fungerer også som en exfoliant for å fjerne døde hudceller. Hvis du vil bruke, vaske ansiktet med et mildt rengjøringsmiddel og massasje en krone-størrelse mengde olje på ansiktet ditt. Da gjaldt en bomullsdott eller ren klut, kan jojobaolje brukes til å fjerne make-up. Lanolin olje er en tykk eterisk olje som bør brukes med måte, og er best brukt for behandling av solbrenthet ved å påføre et tynt lag på den berørte huden. Når den brukes alene, kan lakserolje tørke ut ansiktet ditt. Castor olje mykgjør huden og har anti-inflammatorisk egenskaper, men den høye potens betyr at du trenger å fortynne den med en annen olje. Olivenolje kan blandes med ricinusolje til å redusere styrken.

Misforståelse og bivirkninger

Selv om de kalles essensielle oljer, har de ikke tette porene eller føre til akne. Mange eteriske oljer er ikke tung og gjenopprette fuktigheten uten å gi ansiktet en fet følelse. Eteriske oljer er naturlig, men kan forårsake bivirkninger hvis du er allergisk. Noen rene essensielle oljer - de som ikke har blitt utvannet - kan føre til irritasjon. Hvis du utvikler en allergisk reaksjon fra å bruke oljer, slutte å bruke og ta kontakt med lege eller hudlege for allergitesting. Eteriske oljer har helbredende egenskaper, men bør ikke brukes til å behandle alvorlige forhold.

Related Posts