Hvordan injisere en røkt Tyrkia

December 17 by admin

Hvordan injisere en røkt Tyrkia


Introdusere et nytt nivå av smak og fuktighet til røkt kalkun når du injiserer fuglen med en blanding av vann, salt og krydder. Bruk en kalkun injektor med en stor nål fra et kjøkken forsyning butikken for å få væsken jevnt fordelt gjennom kalkun kjøtt. Injeksjonene vil holde røkt kalkun tørker ut og vedlikeholde en delikat tekstur gjennom den lange røyking. Savvy kokker lage sin egen signatur blanding av krydder og smakstilsetninger for å injisere kalkun med før røyking.

Bruksanvisning

1 Bland fire kopper vann, ½ kopp salt og ¼ kopp sukker i en stor kjele. Kok opp under omrøring med en skje til å oppløse alle ingrediensene. Fjern fra varmen og sett til side for å avkjøle i minst to timer

2 Tine frossen rå kalkun helt. Skyll tint eller fersk kalkun under kaldt rennende vann og tørk. Sett kalkunen med brystsiden ned på et håndkle for å hindre den fra å skli.

3 Trykker stempelet av en kalkun injektor inn til bunnen hviler på bunnen av fatet. Dypp skarp nål enden av injektoren inn i den avkjølte saltvannsblanding. Trekk stempelet langsomt ut, suger væsken inn i injeksjons s fat.

4 Hold injektoren opp ned, nål ende opp og trykker på fat gjentatte ganger for å fjerne luftbobler. Vend injektoren over, nål-enden ned, og trykk igjen.

5 Sett nålen inn i kalkun kjøtt, presser fast inntil nålen møter motstand på et bein. Trykk stempelet av injektoren sakte, samtidig trekke nålen fra kalkun kjøtt for å fordele væsken jevnt gjennom injeksjonsstedet. Gjenta prosessen, innsetting av nålen i en-tommers mellomrom over hele den eksponerte kalkun kjøttet og den nedre siden av benene.

6 Vend Tyrkia på sin side. Sett kalkunen injektor nålen gjentatte ganger på 1-tommers intervaller i kroppen kjøtt og på ½-tommers mellomrom i fuglens ben, injisere væske på hvert sted. Snu fugl over til den motsatte side opp og injisere med den samme innbyrdes avstand.

7 Snu kalkun over en gang igjen, slik at den hviler brystsiden opp. Fyll opp kalkun injektoren fat ofte med væske. Sett nålen til benet i 1-tommers mellomrom over rygg, bryst, vinger og toppen av bena. Igjen, trekk stempelet mens du trekker nålen sakte fra kjøttet.

8 Masser Tyrkia for fire til fem minutter for å fordele væsken blandingen gjennom muskelen. Trykk fingertuppene på den ene hånden inn i kalkun kjøtt og rotere, holder kalkun på plass med den andre hånden. Roter kalkun gjentatte ganger for å sikre full dekning av massasje prosessen.

Related Posts