Hvordan identifisere Wild sopp i Illinois

June 8 by admin

Å kunne identifisere skogsopp kan tillate deg å gå på jakt etter sopp med tillit, og legge dem til ditt vanlige kosthold. Siden sopp vokse over alt, spiller det egentlig ingen rolle hvor i Illinois du bor. Riktig identifisering av sopp er svært viktig før du spiser dem siden det er giftig sopp. Du vil aldri spise en uten å være helt sikker på at du vet hva du spiser. Flertallet av sopp, men er spiselig. Sopplukking har en lang historie, og i mange områder av verden familier jakte sopp for å overleve.

Bruksanvisning

1 Kjøp minst to sopp feltet guider. Felt guider gir fargebilder av hver sopp, samt en beskrivelse og bakgrunnsinformasjon. Du ønsker å kjøpe minst to, slik at du kan krysse referanse hver sopp du finner. Mange sopp vises veldig lik slik at du ønsker å være sikker på hva du har funnet.

2 Gå på en guidet sopp jakt. Det er ekspert sopp jegere i delstaten Illinois som verten guidet jakt og vise folk hvor sopp vanligvis vokser, hvordan å høste dem og hvilke som er spiselige. De kan også gi deg noen av historien på sopplukking.

3 Bli med i en gruppe. Den Illinois Mykologisk Association er en gruppe mennesker som regelmessig går sopplukking. De har tatt seg tid til å utdanne seg selv og liker å lære og vite om sopp. De avholder jevnlig møter og arrangementer

4 Hvordan identifisere Wild sopp i Illinois


Lær om de mange varianter av vill sopp som finnes i Illinois. Blant dem er østerssopp, som får sitt navn fordi de ser ut som østers. De er vanligvis hvit eller grå, noen ganger brunfarge. De er glatt og fast. Gjellene er hvite. De har ingen stengel og vokse festet til tre. De er 2-8 inches bred, og de vokser i lag.

5 Hvordan identifisere Wild sopp i Illinois


Se etter Morel sopp. Morels er svært populære. De vokser på th base av døde trær, og de kommer i en rekke farger. De har korte tykke stilker. De caps ser ut som en porøs svamp eller en hjerne.

6 Hvordan identifisere Wild sopp i Illinois


Start ut på jakt etter Puffball sopp. De er bra for nybegynnere, fordi de har svært aner forskjeller fra lignende giftig sopp. Puffballs er runde og hvite. Når du kutter dem åpne de er myke som kremost. De har ingen stilk og ingen gjeller.

7 Hvordan identifisere Wild sopp i Illinois


Se nøye for å finne høne-of the-skogen sopp. De er godt kamuflert, og lett å gå glipp av. Disse sopp er brunlig grå og de vokser på trestammer. De vokser i klynger av vifteformet caps, som overlapper hverandre. De er veldig bølgete ser og kan være ganske tung.

Hint

  • Når du går sopplukking, bør du ha med deg: dine guider, en samling bag, en vandring pinne og en foldekniv.
  • IKKE spise en sopp med mindre du vet sikkert hva det er. Denne artikkelen er på ingen måte ment å bli brukt i stedet for et felt guide.

Related Posts