Hvordan identifisere falske Louis Vuitton klokker

May 20 by admin

Hvordan identifisere falske Louis Vuitton klokker


Falske moter representerer en $ 450 milliard business. Falske luksusartikler utgjør flertallet av disse salgene. Siden mange luksusartikler starter på priser over $ 1000, kan de fleste kjøpere ikke har råd til å kjøpe dem, og ofte prøve å finne disse elementene som markedsføres under detaljhandel verdi. Men slike elementer er ofte falske, og er ofte representert som ekte. Louis Vuitton klokker er en av de mest forfalskede varer for salg.

Bruksanvisning

En titt på håndleddet band. Den håndleddet band på Louis Vuitton watch bør være ekte lær, gummi eller metall. Pleather, PVC eller plast er sikre tegn på knock-offs. Ekte skinn bør være formbare og lukten av skinn og bør ikke være stiv eller lukten av plast.

2 Ta hensyn til maskinvaren. Ekte Louis Vuitton klokker er laget av polert messing eller stål. Belegget vil ikke smitte over på fingrene. Glassdekselet er alltid en safir glass på ekte Louis Vuitton klokker. Og at lokket er vanntett opp til 100 meter.

3 Undersøk diamanter. Louis Vuitton aldri bruker falske diamanter på sine produkter.

4 Se på monogram. Autentiske klokker vil ha et monogram som er symmetrisk, aldri diagonal. Bokstavene "LV" vil aldri bli avskåret eller skjult bak maskinvare.

5 Se hvor du kjøper klokken. Louis Vuitton har ingen autoriserte gateselgere. Stedet for salg kan være et tegn på at det er en forfalskning.

6 Finn ut hvor uret ble produsert fordi alle aktuelle Louis Vuitton klokker er produsert i Sveits.

7 Be om godkjennings kort og kvitteringer. Alle Louis Vuitton-produkter leveres med godkjennings kort og kvitteringer. Kvitteringer skal vise kundens navn og adresse.

8 Besøk Louis Vuitton nettside. Sammenligne varen du ønsker å kjøpe med elementer omtalt på Louis Vuitton nettside. Se å sørge for at maskinvaren, materialer, farger og størrelse på potensielle kjøp kampen akkurat det elementet på nettstedet. Dessuten kan området verifisere hvorvidt Louis Vuitton produsenter som bestemt element. Knock-off selskaper vil klapse Louis Vuitton monogram på et element.

Related Posts