Hvordan identifisere Coach serienumre

August 29 by admin

Hvordan identifisere Coach serienumre


Hver coach handbag har et skinn lapp i det indre av posen som inneholder Coach trosbekjennelse og et serienummer. Mange mansjett og andre små varer inneholder også en trosbekjennelse lapp og serienummer. Hver serienummer begynner med en bokstav etterfulgt av fire tall, deretter en bindestrek og fem nummere, for et totalt elleve tegn. Disse serienumre er lett dekodet; du bare trenger å dissekere deler av nummeret for å finne viktig informasjon om posen og om det er ekte eller ikke.

Bruksanvisning

1 Finn trosbekjennelse lapp på innsiden av Coach vesken eller wristlet. Lappen er sydd til innervegg på elementet, vanligvis på en multifunksjons slip lomme.

2 Bestem dato for produksjon av din coach handbag eller wristlet ved hjelp av brev og to første tallene i trosbekjennelsen. Bokstaven svarer til måneden av produksjonen, mens det andre og tredje tall er året. For måneden, "A" er januar, "B" er februar og så videre gjennom "M". Bokstaven "I" hoppes over.

3 Bruk den tredje og fjerde tall før streken for å bestemme fabrikk kode produksjons for din Coach veske eller wristlet. Alle Coach elementer er nå laget i Kina; det er flere forskjellige fabrikker, og hver har sitt eget nummer på Creed patcher.

4 Bestem modellnummeret på vesken eller wristlet ved å bruke de fem siste tallene fra trosbekjennelsen.

Hint

  • I 1980- og 1990-tallet, hver Coach bag hadde et serienummer som var forskjellig fra alle andre bag. På 1990-tallet, Coach byttet til dagens system med serienumre som de bruker i dag. Som et resultat av mange poser har den samme tros nummer.

Related Posts