Hvordan holde seg varm Tent Camping i kaldt vær

April 21 by admin

Hvordan holde seg varm Tent Camping i kaldt vær


Telt camping er den ultimate frihet. Med en bil og et telt, kan du sove omtrent hvor som helst. En spinkel hule laget av nylon er langt fra luksuriøs overnatting - spesielt når kvikksølv fall og din eneste kilde til varme er et bål. Det er en fin linje mellom moro og elendighet når camping, og du er nødt til å krysse det hvis du ikke er skikkelig forberedt til leiren i kaldt vær.

Bruksanvisning

1 Velg en sovepose som er vurdert til minst 15 grader C kaldere enn temperaturen du har tenkt å campe i. For eksempel, hvis du forventer at temperaturen synke til 30 grader, bør du ha en pose som er rangert til 15 grader eller fortrinnsvis , enda lavere.

2 Blås opp en tynn, oppblåsbare liggeunderlag og sette din sovepose på toppen av det. Denne lille luftlag mellom deg og bakken vil hjelpe deg å holde deg varm mens du sover, som er når du er mest sannsynlig å bli kaldt mens telt camping.

3 Ta på flere lag med varme klær før du blir kald. Det er mye lettere å holde varmen enn det er å prøve å varme opp etter du allerede kjølt.

4 Sett på en varm lue og holde den på selv når du går til sengs. Dette er en av de beste måter å beholde kroppsvarme.

5 Tenn et bål før solen går ned og sitte nær den. Pass på at du har rikelig med tre for å mate bålet som natten faller, da temperaturen vil fortsette å falle.

6 Flytte rundt på campingplassen hvis du begynner å føle kulde, fordi dette vil få blodet flyter for å holde deg varm.

7 Hold ut av vinden så mye som mulig, fordi det frarøver kroppen av varme.

Hint

  • Hvis du er camping med noen andre, klynge opp nær dem til å dele kroppsvarme.
  • Vær forsiktig når du tenner et bål, og være sikker på at den er helt satt ut før du forlater leiren eller gå i dvale. Respekter brann advarsler og regler i området der du er camping.
  • Ikke forsøk å slå leir i en snøstorm eller andre tøffe vinterforhold. Selv med forberedelse, kan ekstrem kulde være farlig, eller til og med dødelig.

Related Posts