Hvordan holde nylonstrømper Up

September 30 by admin

Hvordan holde nylonstrømper Up


Historisk menn gikk lange strømper når bukser var kort og kvinners skjørt var lang. Men når kvinners skjørt ble kortere sine strømper fikk lengre. Den godt to-do foretrukne strømper av silke. Men nylon preempted silke i popularitet med sin oppfinnelse i 1939, og gjorde nylonstømper tilgjengelig for den vanlige kvinne. Med strømpe revolusjonen kom en revolusjon i garters, tilbehøret brukes til å holde strømper opp.

garters

Verdenskrig-era kvinner brukte roll-type garters laget av dekket elastisk å holde opp sin nylon slange. Denne strikken så veldig mye som en større versjon av hestehale holdere på mote i dag. En kvinne satte foten gjennom båndet og dro den opp nær toppen av hennes strømpe. Hun slått ned øvre kant av strømpen over strømpebånd, trillet strømpebånd og strømpe ned et par inches. En annen strømpebånd versjon var et stort band, ofte dekorert med blonder, også plassert nær toppen av strømpen. Strømpebånd Bandet ble ikke rullet. Med en av disse garters, strømper var utsatt for sag.

strømpebånd belter

Strømpebånd belter gir et system som hindrer sagging strømper gjennom konstant spenning holdt på strømpene. Et bredt stoff, blonder eller lærbelte bæres rundt midjen har stropper festet foran og bak. Strømpeklemmene ved endene av stroppene festes til toppen av strømpen i den welt-området. Stropper vanligvis har justering glidere å imøtekomme kvinner i ulike høyder. Selv om bildene vanligvis dukker strømpebånd belter slitt på toppen av truser, kvinner finner det mer praktisk å bære strømpebånd belter under sine truser.

Garter Klær

Behovet for separate strømpebånd belter elimineres ved strømpebånd og klipp knyttet til klær. Truser, hofteholdere, bustiers, baskere og korsetter kan ha festet stropper for å holde strømper opp. Elastiske stropper holde en jevn spenning på strømper og tillate bevegelsesfrihet uten frykt for sagging slange. Bånd eller blonder stropper krever justerbare glidebrytere for en god passform. Strømpebukse eliminere behovet for garters helt. Utviklet på slutten av 1960-tallet, strømpebukse fått rask popularitet, tar mer enn 80 prosent av strømper markedet.

strømper Trender

Nylon strømper gjør et comeback, som feminine strømper i stedet for nakne ben dominere motebildet. Kvinner som ønsker en mer feminin look eller føler bruke strømpebånd-stil plagg for daglig slitasje og spesielle anledninger. Vintage strikkevarer er også populært med mange entusiaster. Autentiske vintage strømper, både Cricket og sømløse stiler, er tilgjengelig online og på mange motebutikker. Den kvinnelige dandy trend bruker under kneet garters å holde opp sokker og nylon slange. Nedenfor kneet garters feste til stropper som omkranser kalv.

Related Posts