Hvordan holde Gulrøtter Fresh

April 5 by admin

Hvordan holde Gulrøtter Fresh


Gulrøtter, som andre rotgrønnsaker, overleve en lang lagringstid med minimalt tap i smak, konsistens eller næringsstoffer. De lagrer best ved temperaturer mellom 32 og 50 grader Fahrenheit. Minusgrader myke gulrøtter og svekke deres kvalitet, men varmere temperaturer føre dem til å råtne. Kjøp fast gulrøtter med en god farge for å sikre maksimal holdbarhet. Unngå krøllete eller myke gulrøtter og de som har utviklet sprekker langs sin lengde.

Bruksanvisning

1 Skjær av de grønne gulrøtter topper, slik at ikke mer enn en tomme festet til toppen av gulrot. Bare skjære gjennom bladverket; ikke skjære i kjøttet av gulrota.

2 Pat gulrøtter tørk med kjøkkenpapir hvis noen fuktighet klamrer seg til dem. Oppbevar gulrøtter uvasket og bare vaske og skrelle dem rett før bruk.

3 Plasser gulrøtter i en perforert plastposen. Alternativt, lagre dem i en papirpose, men la sekken åpen, slik at luften kan sirkulere og fuktighet kan unnslippe.

4 Oppbevar gulrøtter i kjøleskapet grønnsaks frukt- og grønnsakskuffen. Legg dem i en skuff som ikke holder modning frukt, som gassen produseres av disse elementene hastigheter råte på gulrøtter.

5 Hold friske gulrøtter i kjøleskapet før du er klar til å bruke dem. Gulrøtter beholde sin friskhet for opp til fire måneder, og noen ganger lenger, ifølge University of Illinois Extension Service.

Hint

  • Sjekk på gulrøtter regelmessig under lagring og fjern de som begynner å avta. Fuktighet, dårlig luftsirkulasjon, og i en alder av gulrøtter ved kjøp kan påvirke hvor godt og hvor lenge de lagrer.

Related Posts