Hvordan holde Falske øyevipper fra løftene

May 19 by admin

Hvordan holde Falske øyevipper fra løftene


Falske øyevipper trekke oppmerksomhet til øynene dine og legge glamour til din generelle utseende. Men de er alt annet enn attraktiv hvis de begynner å flasse av - slik at du ser ut som det er en edderkopp på øyelokket. For å hindre falske vippene fra løfting, alltid bruke riktig påføringsteknikk og holde en bit av lim hendig for touch-ups i løpet av dagen.

Bruksanvisning

1 Vask ansiktet med varmt vann og såpe. Fjerne overflødig olje og skitt fra øyelokkene sikrer at limet fester seg til huden din riktig.

2 Trim falske øyevipper til riktig bredde. Hvis de er for lange, vil kantene forlenge fortiden din naturlige øyelokket - gradvis peeling bort fra huden som du blunker. Alltid trim falske øyevipper før påføring, for å beskytte dine virkelige vipper og øyne fra en tilfeldig møte med saksen.

3 Vent å bruke sminke før etter at du har limt ned de falske vippene. Foundation, eyeliner og øyenskygge kan alle undergrave vedheft av lim på huden din.

4 Påfør et tynt lag med lim på baksiden av en av de falske øyevipper, være sikker på å belegge kantene. Før du søker på øyelokket, forsiktig bøye de falske vippene i en "U" form, og holde denne formen for 30 sekunder.

5 Trykk forsiktig de falske vippene til øyelokket, etter den naturlige kurven av øyet så tett som mulig. Trykk vippene ned - fra det innerste hjørnet av øyet og beveger seg utover.

6 Lukk øynene i 10 til 15 sekunder, for å la limet tørke helt uten avbrudd av blinkende.

7 Gjenta trinn 4-6 for det andre øyet.

8 Bruk øye makeup som er pulver i stedet for krem-baserte. Oljen i krembaserte makeup kan føre til at limet til å miste sin klebeevne i løpet av dagen.

9 Carry øyenvippe lim med deg, i tilfelle du trenger noen touch-ups i løpet av dagen. Hvis øyevippene begynner å løfte, påfør en liten mengde lim - bare til det området som faller av. Trykk forsiktig kanten av øyevipper ned, og lukker øynene i noen sekunder slik at den kan tørke helt.

Hint

  • Øyenvippe lim kan forårsake irritasjon hvis det blir i øynene. Alltid være forsiktig under påføring.

Related Posts