Hvordan Hekle en baby genser

March 20 by adminHekle er en disiplin av håndarbeid og er en nær fetter til strikking. Hvis du vet masker og instruksjons signaler, kan du følge de fleste mønstre. En nybegynner, derimot, kan finne et plagg mønster ganske vanskelig å følge. En enkel babyen genser mønster som en nybegynner bør være i stand til å følge ville involvere enklere masker som kjeder, enkle og doble fastm og kjedemasker.

Bruksanvisning

Start hekleprosjekt

1 Velg ditt garn. Lett garn og baby eller fingre garn er brukt for baby elementer. Det er mange forskjellige selskaper som gjør garn for baby klær. Garnene er tilgjengelige i blandede, pastell og solide farger, og er veldig myk. Garn farge inkonsekvens kan ødelegge en ellers flott prosjekt, så pass dine fargebad tallene samsvare nøyaktig.

2 Bestem deg for et mønster. Plukk hva som appellerer til deg i utseende, sting krav og kompleksitet. Enkel å følge trinn og enkle overganger fra en del til en annen er av avgjørende betydning. Styr klar av forvirrende forkortelser eller obskure masker.

3 Velg riktig størrelse kroken. Baby elementer er vanligvis heklet med F, G, H eller kroker, eller 3 mm til 5,5 mm størrelser. Noen mer komplekse mønstre kreve flere forskjellige størrelser kroker for å fullføre en genser.

4 Sjekk måleren når du begynner på prosjektet. Måleren vises som en ligning ved begynnelsen av mønsteret: 9 dc = 4 inches; eller 6 p = 4 tommer, for eksempel. Etter anbefales garn type og nål vanligvis resulterer i å få denne fastheten.

Enkelt baby genser Pattern

5 Bruk en G størrelse krok og ha minst en 4 oz. nøste fingret garn for å lage denne nyfødt-størrelse genser.

10 fastm (DC) = 2 inches

Knyt på og kjede (kap) 36.

6 For Row 1, stav (fm) i 4.lm fra nålen og i de neste 3 luftmasker, gjør 3 st om neste lm (dette er første 3 fm gruppe), 1 fm i de neste 5 luftmasker, 3 fm i neste lm, 1 fm i de neste 10 luftmasker, 3 fm i neste lm, 1 fm i de neste 5 luftmasker, 3 fm i neste lm, og 1 fm i siste 5 CHS. Ch 3, og turn.

7 For Rader 2 til 5, satte en fm i hver fm tvers unntatt for å legge 3 staver i sentrum fm i hver 3dc gruppe du gjorde i raden forrige. 3 lm, snu.

8 Row 6 (ermhullet): fm i hver fm til du kommer til midten av første 3dc gruppen. Der 4 lm, hopp over til andre 3dc gruppe, og dc i sentrum dc av at 3dc gruppen. Fortsett til dc over til den midterste m av tredje 3dc gruppen, kap 4, og går videre til den fjerde 3dc gruppen og staver i sentrum av den 3dc gruppen. Da, dc over i hver fm til enden av raden. 3 lm, snu.

9 For Row 7, fm i hver, og i hver kjede over til enden av raden. 3 lm, snu. Gjenta dette mønsteret, setter en fm i hver fm over for Rader 8 til 15. Ch 3 og slå etter hver rad, bortsett fra den siste (Row 15).

10 På slutten av p 15, 1 lm, jobbe 2 fm i hver ende sy opp forsiden av genseren. Fortsett til nesten nådde halsen. Arbeid 3 fm i siste masken, deretter fm rundt halsen, setter 3 fm i siste m på halsen. Deretter hekles 2 fm i hver ende sy fast den andre siden av genseren, setter 3 fm i den siste masken.

Til slutt, fm over bunnen av genseren, setter 2 fm i siste m og bli med på første fm med en slipstitch. Fest av.

11 Slik legger ermene: Bli med garn til et senter sting nederst i en ermhullet, deretter fm rundt. Ikke slå, men fortsette å jobbe 8 rader totalt for hvert erme. Deretter sc rundt hvert erme avsluttes med en slipstitch til slutt. Fest av.

12 Du kan legge til knapphull til en forsiden av genseren, hvis du liker, så sy knapper til motsatt side etter at du er ferdig opp. For hvert knapphull: Sc, 3 lm og fm i neste m som du gjør det 2 fm i hver ende sting av forsiden.

Hint

  • Noen mønster bøker og websider har en tutorial illustrerer hvert sting. Det anbefales å praktisere disse maskene før du prøver mønsteret.
  • Ved hjelp av en annen nål vil endre endelige størrelsen og helhetsinntrykket av plagget.

Related Posts