Hvordan Grow og Forbered kamille for Tea

June 21 by admin

Hvordan Grow og Forbered kamille for Tea


Kamille te har en subtil urte smak og er kjent brukt som en søvn hjelpemiddel, og for å roe mageproblemer. To typer kamille blir ofte plantet i urtehager: Tysk kamille (Kamille), en robust årlig som vokser til ca 2 fot høy og romersk kamille (Chamaemelum nobile), en petite flerårig. Når voksende kamille for te, bruker tysk kamille som produserer en overflod av epleduftende, tusenfryd-lignende blomster. Her er hvordan å forberede den.

Bruksanvisning

1 Plant Tysk kamille frøplanter utendørs om våren etter all fare for frost har gått på et sted med full sol og godt drenert, fruktbar jord. En Anlegget vil produsere omtrent 3 til 6 kopper av blomster (når tørket), så anlegget tilsvarende. Frøplanter er lettest tilgjengelig i våren på velfylt barnehager eller du kan se Resources nedenfor for en postordre kilde til frøplanter.

2 Anlegget begynner vanligvis å blomstre i midten av sommeren og fortsetter blomstringen i høst. Knip av blomstene dagen de åpner. Disse unge blomstene ikke bare har den beste smaken, ved å fjerne dem du også oppfordre planten til å blomstre mer. Få i vane å sjekke for nye blomstrer en gang i dag og høste dem. Fra min erfaring, 2 kopper friske blomster tørke ned til ca ¼ kopp.

3 Umiddelbart etter høsting, ta blomstene innendørs og spre dem ut i et enkelt lag på håndverket papir. Tørk blomstrer i et sted som er innendørs, varm og vekk fra direkte sollys.

4 La blomstene til helt tørre (de skal smuldre lett når man gnir mellom fingrene). Når tørr, legg dem i en glasskrukke med lokk eller i en brun papirpose. Oppbevar kamille i et mørkt, kjølig sted for inntil ett år.

5 For å forberede te, hell 8 oz. kokende vann over 2 ss. av tørket kamille blomster. La blomstene til bratt i 4 til 5 minutter, deretter press te i en kopp te. Legg honning og en tynn skive sitron, hvis du vil.

Hint

  • Kamille lettest selv frø, så vil du mest sannsynlig trenger bare å kjøpe stiklinger gang!

Related Posts