Hvordan Grow nigerianske Avslappet Hair

August 18 by admin

Hvordan Grow nigerianske Avslappet Hair


Nigerianske hår i sin naturlige tilstand, som de fleste mennesker av afrikansk avstamning, har veldig tett kveilet hår. Når kjemisk avslappet, legger håret flatt og blir permanent rett. Den rettet hår kan brukes på flere allsidige stiler.

Avslappet hår kan dyrkes veldig lett med riktig pleie og kvalitetsprodukter. For å få nigerianske håret til å vokse langt, er det svært viktig å fukte og beskytte håret.

Bruksanvisning

Hvordan Grow nigerianske Avslappet Hair

1 Skjær endene på en jevnlig basis. Hvis du har flisete tupper, vil de fortsette å dele opp håret. Selv om du vil i utgangspunktet miste noen lengde, i det lange løp vil det lønne seg fordi håret ikke vil fortsette å bryte av i endene.

2 begrense bruken hår produkter som bruker syntetiske ingredienser som mineralolje. Mineralolje kan være svært skadelig for håret fordi det strøk håret og hindrer fukt og balsam fra å komme inn i håret. Håret vil tørke ut og til slutt bryte av i endene uten fuktighet.

3 Unngå varme når det er mulig. Sterk varme kan skade håret ved å tørke den ut. For eksempel, i stedet for curling håret med en varm krølltang, sette den i valsene om natten. Hvis du må bruke varme, bruke en protectant på håret før styling med varme.

4 Bruk produkter som er pakket med proteiner for å bidra til å gjøre håret sterkere, slik at det vil motstå brudd og tilstand det på en jevnlig basis med en kvalitet balsam. Billige conditioners er vanligvis full av syntetiske ingredienser som mineralolje.

5 Unngå over behandlingen av håret med relaxer. Ikke la den på lenger enn nødvendig. Dette vil ikke bare tørke ut håret ditt, men det kan føre til at håret til å falle ut.

6 Bruk en bred kam som ikke vil trekke eller skade håret ditt. Kammer med små tenner kan trekke på håret og rive den ut av hodet eller føre endene for å splitte.

Related Posts