Hvordan Grow Longer, sunnere hår i 6 enkle trinn

October 24 by admin

Hvordan Grow Longer, sunnere hår i 6 enkle trinn


Det er mulig for hver jente, uavhengig av rase eller hår tekstur, å ha lange, vakre hår. Og du trenger ikke å bruke hundrevis av dollar på hår extentions, sjampo eller spesielle hodebunnen oljer for å få det.

Loose your dependence on hair extentions and pricey shampoos. Start growing the long, beautiful hair of your dreams today!

Bruksanvisning

1 Trinn 1 Fukte

En av de viktigste nøklene til å vokse sunt hår er å sørge for at håret ditt er riktig fuktes. Og hvis du har tørr, krøllete hår så er jeg sikker på at du vet dette, og i et forsøk på å prøve å hjelpe håret ditt, kanskje du bruker "hår greese" som "Dax, Dudleys eller Lysekroner" for å prøve og legge fuktighet. Men før du DAB lenger av at på din delikat hodebunnen, tenk på dette:

"Hair Greese" kveler follikler. Tenk deg å sette et tykt lag med vaselin i løpet av neseborene og prøver å puste ... Hvis du kan forestille deg, må det være ekstremt vanskelig. Vel det samme skjer hver gang du gni at "fett" på hodebunnen din. Dine folicles ikke får puste, slik at de ender opp med å miste håret på innsiden av dem og lukke opp, forårsaker håret til å vises tynnere.

I stedet for å bruke hår greese, prøve noen "extra virgin olivenolje!". De gamle grekerne brukte den til å ta vare på håret og med god grunn. Olivenolje er en naturlig fuktighetskrem og balsam. Det tilfører fuktighet til tørt hår, uten å kvele hårsekken ^^. Den perfekte for å fremme et sunt voksende miljø for håret ditt.

Å drikke 8 glass vann om dagen vil også bidra til å legge fuktighet til håret ditt, fordi hvis kroppen din er riktig hydrert, så håret blir også!

2 Trinn 2 spise sunt

For å vokse sunt hår, må kroppen ha de riktige byggematerialer. Og ved å bygge materialer, jeg mener vitaminer og næringsstoffer. Å spise sunn mat er den beste måten å ernære kroppen din, så vel som håret. Kutte ned på fet og sukkerholdig mat og erstatte dem med sunne, næringsrike grønnsaker som romanosalat, okra og spinat, vil gi kroppen din med de næringsstoffene den trenger for å vokse sunt, langt hår som ikke vil være utsatt for brekkasje. Så prøv å se etter kreative måter å legge til næringsrike grønnsaker i ditt daglige kosthold.

3 Trinn 3 Brush håret

Husker du det gamle ordtaket, at børsting håret 100 ganger om dagen vil hjelpe den til å vokse lenger? Vel noen ganger våre forfedre hadde rett. Du kan bidra til å stimulere veksten av håret ditt bare ved å børste det! Børsting håret stimulerer hårsekkene og bringer næringsrikt blod til hodebunnen. Det vil også bidra til å åpne opp follikler som har stengt på grunn av bruk av relaxers eller røff behandling (strømpebukser flettene, trekke, sterke kjemikalier, etc.). Prøv å børste håret hver dag i minst 5 minutter. Start med å pusse hodebunnen og bevege seg sakte ned til endene. Dette vil løsne opp noen nots som kan ha samlet i løpet av dagen. Jeg anbefaler dette hvis du har tynt hår, en vikene eller balding i enkelte områder.

4 Trinn 4 - Vask håret

Vaske håret ditt er også et svært viktig skritt i din hårpleie regime. Noen mennesker tror at å vaske håret hver dag er bedre. Mens andre hevder at ikke vaske håret i flere uker av gangen, vil fremme vekst. Men her er litt mat for tanken. Alt
de populære sjampo som er ute på markedet, bruker kjemikalier for å forbedre håret. Og alle disse kjemikaliene, har en tendens til å bygge opp på hårsekken etter en stund, veiing ned håret og får den til å kaste. Og ikke vaske håret i flere uker av gangen, er ikke så stor heller. Skitt og olje vil bygge opp mellom trådene i håret ditt, forårsaker den til å floke og bli matt. Å gjøre børsting et mareritt! Plus, alle som kraftig slite på sammenfiltret hår, kan brekke og ytterligere skade håret ditt. Så i stedet for å vaske håret hver dag, eller ikke i det hele tatt. Prøv å vaske håret hver 2 dager, og ved hjelp av en declarifying sjampo en gang i måneden for å bli kvitt den kjemiske oppbygging. Vaske håret annenhver dag vil hindre tap av for mye fuktighet, samtidig holde håret rent og mykt. Når du vasker håret ditt, anbefaler jeg å bruke Chi er "Keratin Mist". det er en permisjon i styrke behandling som bidrar til å befeste håret og hindre brekkasje.

5 Trinn 5- Beskytt håret

Når du går å sove om natten, enten vikle håret med et silkeskjerf eller sove på en silke eller satin pute. Dette vil hindre uønsket friksjon fra å ødelegge din vakre hår.

6 Trinn 5- Beskytt håret

Når du går å sove om natten, enten vikle håret med et silkeskjerf eller sove på en silke eller satin pute. Dette vil hindre uønsket friksjon fra å ødelegge din vakre hår.

7 Trinn 6- Unngå Relaxers (Chemical Rette)

Har du krøllete hår, kan du bli fristet til å rette håret. Jeg har ingenting imot dette, jeg rette håret mitt ofte også. Men det som jeg er sterkt mot er bruk av relaxers for å rette håret. Bruke relaxers kan ha ødeleggende effekt på ditt vakre hår. Jada, de er praktisk å bruke, og kanskje resultatene når du først bruke dem ser flott! Men disse "vakre" resultatene vil snart bli en skrekkhistorie. Relaxers kjemisk endre strukturen på håret ditt. De tar bort holdbarhet og styrke fra hver av hårstrå, forårsaker dem til å bli svak en faller ut. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg har hørt om relaxers forårsaker min venner håret til å falle ut. Så mange av dem har tynt, skadet hår som de dekker opp med parykker og vever. Vær så snill, hvis du er fristet til å rette håret. Unngå relaxers til enhver pris. Det finnes bedre måter å gå om å rette håret. Og du vil ikke angre på å bruke dem senere.

Den mest sikreste og effektiv måte å rette håret, er med et flatt jern. Men ved hjelp av et flatt jern alene er ikke det beste. Du må først søke et serum som vil beskytte håret mot varmen. Jeg anbefaler å bruke Biosilk serum eller Chi silke infusjon serum. Begge disse er gode produkter som vil beskytte håret mot varme styling verktøy. De vil også hjelpe deg å oppnå den silkemyke rett hår som du ønsker. Chi har også en stor linje av sjampo og balsam som vil hjelpe prep håret for varme styling samt legge fuktighet til det. Jeg bruker Chi linje av produkter, og jeg elsker de silkeaktige resultater det har gitt meg.

8 Se trinn for trinn video av hvordan å vokse lengre, sunnere hår www.youtube.com/vieraluck

Hint

  • For mer informasjon samt nyttige tips om hvordan å vokse lengre, sunnere hår. Vennligst besøk min blogg www.vieraluck.blogspot.com Hold deg sterk og vakker

Related Posts