Hvordan Grow Kids 'Hair Etter Ringorm

September 26 by admin

Hvordan Grow Kids 'Hair Etter Ringorm


Ringorm er en sopp som vokser på huden. Når barna får ringorm, vanligvis fører det til at håret til å bryte svært nær hodebunnen. Etter foreldrenes begynne lege foreskrevet medisin for å behandle ringorm, så foreldrene kan fokusere på å vokse håret tilbake. Når jeg prøver å vokse håret tilbake, må du også arbeide for å stoppe håret fra å bryte.

Bruksanvisning

Hvordan Grow Kids 'Hair Etter Ringorm

1 Erstatt alle kammer og børster barnet ditt var med før og under infeksjonen med nye. Dette vil hindre at ringorm sprer seg og forårsaker mer hårtap. Bare pusse barnets hår når det er tørt, helst med en naturlig villsvin børste. Naturlig bust er ikke like skadelig som syntetiske seg. Hvis du pusser barnets hår når det er vått, kan du forårsake ytterligere skader og bryte barnets hår.

2 Bind barnets hår opp om natten, og dekke den for å hindre at ringorm fra å spre seg. Det finnes flere forskjellige hår caps tilgjengelig på de fleste stoff butikker.

3 mate barnet en balansert diett som inneholder protein, vitamin E og vitamin B som stimulere hårvekst. Andre matvarer som oppmuntrer til hårvekst er nøtter, frukt, egg og laks.

4 Sørg for at barnet drikker de anbefalte glass vann per dag. Vann hjelper håret opphold fuktes. Dette er viktig fordi hvis barnets hår er for tørr, vil hårsekkene fortsette å splitte og ødelegge.

5 tilstand barnets hår etter hver sjamponering med en proteinbasert balsam. Protein bidrar til å gjøre håret sterkt.

6 Utfør en ukentlig dyp tilstand behandling med majones. Majones er full av fett og oljer som styrker håret og kamper brekkasje. Sett 1/2 kopp majones på håret etter sjampon og la den i fra 15 minutter til en time med en dusj cap over det.

Related Posts