Hvordan Grow en tradisjonell Geite

December 10 by admin

En tradisjonell fippskjegg kan gi deg et nytt og attraktivt utseende, men ikke hver mann kan vokse riktig ansiktshår for en ideell fippskjegg. Det kan være for tynn eller usammenhengende å skape et attraktivt fippskjegg. Når du har riktig nivå av vekst rundt haken og munnen, trim du håret ned i riktig form. Vurder å besøke en frisør for å holde fippskjegg ser sitt beste når du oppnå den form og lengde du ønsker.

Bruksanvisning

1 Stopp barbering for en uke og undersøke hårvekst. Du trenger en tykk, spiss sjokk av hår nederst på haken for å lage en tradisjonell fippskjegg. Hvis du tror at hårvekst er konsekvent nok for en fippskjegg, fortsette å dyrke det.

2 barbere håret rett på utsiden av latter linjer rundt munnen. La håret over leppen og under haken intakt. Barbere resten opp til kinnskjegg.

3 Trim håret på haken lett slik at den vinkler ned i et punkt like under haken. Trim barten over leppen for å holde håret fra hengende over leppen.

4 Opprettholde et glatt ansikt rundt kantene på din fippskjegg eller det vil se skjemmende. For mye halm rundt fippskjegg gjør at ansiktet ser usammenhengende og ujevn i stedet for å oppnå den glattbarberte ser du ønsker.

Hint

  • Hvis håret ditt ikke er tykk nok rundt latter linjer for å koble din bart til oppdateringen av hår på haken, trimme det bort alt sammen, og etterlot en lapp av hår på haken helt atskilt fra bart.
  • En ny fippskjegg kan klø. Påfør anti-klø fuktighetskrem til fippskjegg å holde den fra kløe til du blir vant til den ekstra hår.

Related Posts