Hvordan Grow en Petite Geite

July 17 by admin

Hvordan Grow en Petite Geite


En petite fippskjegg er en delvis fippskjegg, som starter rett under leppene og strekker seg litt forbi leggen. Den er formet i et punkt, som likner en omvendt trekant. I likhet med andre stiler av ansiktshår, krever petite fippskjegg spesiell stell og omsorg for å vokse og vedlikeholde. Selv subtile, kan en velstelte og velholdt petite fippskjegg dramatisk forbedre utseendet.

Bruksanvisning

1 Grow en full fippskjegg i minst to uker før du prøver å forme til en petite fippskjegg. Unngå barbering av hår på haken; hår trenger for å vokse til minst en halv tomme til å bli stylet i en petite fippskjegg.

2 Bruk et produkt for å øke tettheten av håret, hvis du merker at hårvekst på haken er sparsom eller flekkete. Påfør jevning fuktighetskrem til fippskjegg daglig etter dusjing. Vent to uker for håret å vokse i tykkere.

3 Forme fippskjegg inn en petite fippskjegg ved barbering, når håret når en halv tomme i lengde. Bruk barberhøvel i retning av hårveksten, forme fippskjegg til et punkt under haken. Utvis forsiktighet for å oppnå symmetri på hver side av fippskjegg.

4 Shave rundt fippskjegg daglig for å bevare sin form og utseende. Fjern halm på sidene av fippskjegg. Dette vil gjøre det fippskjegg vises mer definert.

5 Trim fippskjegg regelmessig for å gjøre det vokse grovere. Bruk clippers og en kam eller en trimming verktøy for å trimme hårene på fippskjegg, etter behov. Unngå å bruke en barberhøvel å trimme fippskjegg selv.

Hint

  • Ta et kosttilskudd for å fremme hårvekst.

Related Posts