Hvordan Groom Locs

February 24 by admin

Hvordan Groom Locs


Omsorg for locs krever ekstra rengjøring og tilstandsmåten som denne forvridde frisyre tiltrekker seg mer smuss og olje, ifølge boken "fletting: Easy Styles for alle," av Diane Carol Bailey og Jamie Rines Jones. Boken anbefaler vask og condition håret hver tredje til fjerde uke, i de første tre månedene av voksende locs. Men etter at avsatte tiden, lokker kan vaskes en gang i uken. Preparerte locs er ofte fri for støv eller rusk, har en myk glans og myk å ta på - avhengig av brukerens håret tekstur.

Bruksanvisning

En vaske håret med en sjampo avklare, som er en sjampo som ikke inneholder noen kondisjonering eller voks-produserende midler. Den strenge hår vaskemiddel fjerner oppbyggingen av tidligere condition behandlinger, mousse, geleer, oljer og skitt som kan være fanget i de låste hårstrå. Etter sjamponering, skyll håret og tørk vekk overflødig vann med et håndkle.

2 Påfør en varm olje behandling til de fuktige locs. Disse behandlingene kan kjøpes i prepackaged ampuller, som kan varmes i varmt vann. Når vannet er brakt til en byll, fjern fra varmen og la flasken sitte i vannet i tre til fem minutter. Test olje før bruk den til hodet ved å plassere en enslig dråpe ion underarmen. Deretter massere det inn i håret og hodebunnen.

3 Dab hårgelé til hver enkelt lås, nær hodebunnen, før du kaster den mellom to palmer. Dette vil bidra til å stramme den nye veksten. Håret på hodebunnen bør være vridd rundt to eller tre omdreininger, før han flyttet til neste loc. Ikke over-vri håret, da dette kan føre til brudd eller skade.

4 Del locs i fire like store deler. Skill håret i midten forfra og bakover, og deretter horisontalt fra øre til øre. Påfør om en til to spiseskjeer med en innstilling lotion i hver seksjon for å prep håret for styling.

5 stil håret ved å tvinne to locs sammen for en spiral utseende eller pyntebånd tre locs sammen for en mer krympet utseende. I tillegg to eller tre locs kan kveiles rundt en liten til mellomstor plastrullen og klemmes på plass med roller pins å produsere uniformerte krøller. Når håret har blitt vridd, flettet eller krøllet, tørke håret med en hårføner som har en diffuser - et vedlegg som distribuerer direkte strøm av varm luft for å dekke mer areal.

Hint

  • Tåke håret med en spray flaske med vann hver par dager for å holde locs hydrert.

Related Posts