Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

March 11 by admin

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff


Toppen mørbrad er den ømmeste del av mørbrad, men det er en stor gruppe av muskler som kan brytes ned ytterligere i særlig valg verdi kutt. En av de fineste er petite mørbrad, en liten, benfri stek kutt fra sentrum muskel av toppen mørbrad. Hvis du kutter dette steke i steker - solgt i en butikk som petite ytrefilet eller "renskårede filet" steker - det er en utrolig fin alternativ til dyrere kutt fra ribben og kam.

The Breakdown

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Spissen ytrefilet er en forlengelse av anbud loin muskler, bygge bro over avstanden mellom loin premium kutt og tøffere, billigere kutt fra runden. For å gjøre en petite mørbrad, slaktere klippe bort hetten og "mus" muskler til å forlate bare toppen mørbrad sentrum, og deretter klippe det opp i to eller tre mindre, omtrent sylindriske steker avhengig av størrelse. Medaljonger kuttet fra det steke skjemaet petite mørbrad eller ytrefilet filet.

Trinn 1

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Bind biffene med slakter hyssing, hvis du ønsker, for å gi dem en mer regelmessig og kompakt utseende. Slakter butikker ofte gjør dette før du selger biff fordi det forbedrer utseendet på stek eller biff og hjelper dem koke mer jevnt.

trinn 2

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Krydre biffene som ønsket. Petite mørbrad krever ingen mørningen og har en rik, beefy smak, så det krever ikke mye hjelp. Bare salting det 45 minutter til en time på forhånd, slik at salt kan bli absorbert inn i biff og krydre det innenfra, er vanligvis tilstrekkelig.

trinn 3

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Forvarm grillen til 400 grader Fahrenheit. Hvis du koke over kull, som vanligvis betyr en 30-minutters ventetiden som dine kull brenner ned og utvikle et fint lag av aske.

Trinn 4

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Blot enhver overflate fuktighet fra steker med nytt papir håndkle, deretter sprøyte eller pensle dem lett med olje. Petite ytrefilet kan rive dårlig hvis det fester seg til grillen, og oljing din steker hindrer stikker mye mer effektivt enn oljing grillen selv.

Trinn 5

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Grill toppen mørbrad for 6 til 10 minutter per side, eller til den når ønsket grad av doneness. Hvis du er mer opptatt av jevn steking enn med vakre grill merker, snu biffene hvert minutt eller så for tilsvarende 12 til 20 minutter totalt steketiden.

Trinn 6

Hvordan Grill en Petite mørbrad biff

Test dine steker for doneness ved å skyve en instant-read termometer horisontalt inn i midten. Termometeret bør lese 120-125 F for en sjelden biff, 125-130 F for en middels sjeldne biff og 130-135 F for en middels biff.

Tips

• Steaks av en tomme eller mer i tykkelse nytte av hvile i noen minutter under en løs cover av aluminiumsfolie før de blir servert. Steker av 3/4 tommer eller mindre ikke, og kan serveres rett fra grillen.

• Noen forhandlere selger en helt annen biff, kuttet fra mørbrad spissen, under samme "petite mørbrad" navn. Dette er en relativt tøff kutt som drar nytte av mørningen, og bør håndteres annerledes.

Related Posts