Hvordan Grill en Boneless etappe av lam på spidd

June 30 by admin

Hvordan Grill en Boneless etappe av lam på spidd


Starter med en vellaget brann smidd fra kull, grilling et lammelår er en grunnleggende rotisserie-stil måltid som kan gjennomføres i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Plasser trekull langs sidene av grillen, som du vil plassere aluminium pan i midten av grillen for å fange lam stekefettet, deretter tenne kull. Du kan lage dryppformen ved ganske enkelt å ta tak i et stort stykke aluminiumsfolie og bøye endene til å danne en panne. Pass på at pannen er omtrent like stor som lammelår å fange alle sine stekefettet og klemme hjørnene av pannen for å hindre lekkasje.

2 Ta din lammelår og plassere den på et skjærebrett, deretter rulle lammelåret i en sylindrisk form. Deretter bruker slakter hyssing, truss lammet hver 1 til 1 1/2 inches; knytte hyssing rundt kjøttet med en enkel knute for å gjøre hver truss. Nå tørk lammelåret bruke papirhåndklær så utsiden av lam brunes pent. Deretter spidder etappe av lam med to grillspyd, ca 6 inches fra hverandre.

3 Plasser lammelår på spidd og starte DRIKKE vedlegg, deretter la lammelåret å koke ca 15 minutter for hvert pund. Når du sjekker temperaturen på lam, sjekk den tykkeste delen av kjøttet i lammet og unngå spytte eller bein, som de vil manipulere temperaturen lesing. Temperaturskalaen for et lammelår er: 120 grader Fahrenheit for sjeldne, 125 grader Fahrenheit for middels sjeldne og 130 grader Fahrenheit for medium. Enhver leser høyere vil begynne å tørke ut lam og ødelegge smaken.

4 Fjern takstoler med en kniv eller saks og skjær lammelåret i 1/4 tommers til 1/2-tommers skiver, deretter tjene.

Hint

  • Hvis du ønsker, kan du saltvann din lammelår før du koker den (se referanser); du kan bruke saltlake til senere tråkle lammelår etter at du grille det.
  • Ha slakter åpen og trimme fettet fra lam.

Related Posts