Hvordan gjøre Økoturisme i New Zealand

May 16 by admin

New Zealand er en av de mest miljøvennlige land i verden. Gjenvinning er utbredt og regelverket for miljøfarer er en topp prioritet. Reiselivsnæringen i New Zealand trives nesten utelukkende på kulturell turisme og økoturisme, så hvis du ønsker å gå, kajakk, svømme med delfiner og lære om en innfødt kultur, New Zealand er klar når du er.

Bruksanvisning

1 Velge reisemål, kjent for sitt naturlige miljø. Områder som Milford Sound og Fox Glacier, og andre geologiske attraksjoner i New Zealand, er under strenge regler for å holde turist aktivitet miljøvennlig.

2 Sats på aktiviteter som har liten innvirkning på det naturlige landskapet. Velg fotturer snarere enn en busstur og havpadling i stedet for båtliv i en motorisert båt.

3 Vær aktiv. Attraksjoner som fôrer New Zealands grønne reiselivsnæringen er ofte ekstreme eller utendørs sport, så vær åpen for å prøve nye og spennende aktiviteter.

4 Fokus på det naturlige dyrelivet. New Zealand har en fascinerende historie av innfødte og importerte dyr. Gå på en guidet natursti eller tur for å lære mer og beskytte New Zealand arter.

5 Gjør noen passive aktiviteter som fugletitting, besøke en botanisk hage eller besøke en Maori Marae. Du kan observere elementer av natur og kultur, og lære om New Zealand uten at det påvirker miljøet.

6 Bo på vandrerhjem. New Zealand har en rekke herberger høy kvalitet i urbane og rurale områder. Lavpris gi deg fordelen av billig losji og kan levere god informasjon om friluftsliv reiselivsvirksomhet. Vandrerhjem er også et miljøvennlig valg fordi de unngår mange av de wasteful aspekter av full service hotell.

7 Følg de lokale konvensjoner. Kjøp lokalt dyrket mat, gjenbruke bæreposer og resirkulere hver sjanse du får. Omsorg for miljøet er en del av New Zealand kultur.

Related Posts