Hvordan gjøre nesen ser smalere

November 14 by admin

Hvordan gjøre nesen ser smalere


Ifølge Real Selv hjemmeside, mer enn 255.000 mennesker - og flere kvinner enn menn - gikk neseplastikk i USA i 2009. Hvis du er misfornøyd med måten nesen ser ut, kan det ikke være behov for å bruke tid og penger på kirurgi. Det er ting du kan gjøre i personvernet ditt hjem for å gjøre nesen vises smalere.

Bruksanvisning

1 Påfør foundation som er en nyanse mørkere enn huden din til sidene av nesen. Begynn linjene av foundation i nærheten bryn og trimme dem ned sidene av nesen. I en lysere nyanse av fundamentet, anvende en rett linje ned fronten av nesen for å gi inntrykk av en tynn nese. Bruk en pensel til å blande nyanser.

2 Unngå slicking håret av ansiktet ditt. Dette vil bare gjøre oppmerksom på nesen. Del håret og skape en fin, full frisyre.

3 Spill opp øynene eller leppene for å avlede oppmerksomheten fra nesen. Bruk eyeliner, mascara og øyenskygge for å fremheve øynene eller et flatterende leppestift eller lipgloss farge på leppene.

4 Endre formen på nesen av seg en nese-brusk forsterker. Nesen Huggie, for eksempel, er et rimelig alternativ til nesekirurgi. The Nose Huggie fungerer ved remolding nesen brusk. Ifølge Nose Huggie nettsted, kan du omforme nesen over tid ved å bære Enhancer 15 minutter per dag.

Related Posts