Hvordan gå til Trinidad

March 13 by admin

Øya Trinidad er den sørligste av alle øyene i Karibien. Det er faktisk bare noen få miles utenfor kysten av Venezuela. Geologer mener øya var en gang en del av landmassen av Sør-Amerika. Det er enklere enn noensinne å gå til Trinidad fra USA bare plukke ferien datoer, hoppe et fly fra hjemstedet ditt og nyte den rike kulturen og sol hele året.

Bruksanvisning

1 Få grunnleggende informasjon om landet og høydepunkter av turistattraksjonene på den offisielle Trinidad turisme nettsted Visittnt. Du kan finne annen nyttig reiseinformasjon og aktuelle nyheter her også.

2 Sjekk ut kalenderen for Trinidad årlige karnevalsfeiringen. Datoen endres hvert år, som Mardi Gras. Det er viktig å holde denne datoen i bakhodet når du planlegger ferien, fordi hoteller og flyreiser fylle opp måneder i forveien.

3 Bruk hotellets guider på Frommers å få et inntrykk av hotellkostnader og vurderinger. Flere store internasjonale hotellkjeder opererer eiendommer i hovedstaden, Port of Spain. Økonomiske hoteller og komfortable leiligheter også florerer over hele øya.

4 Velg mulige ferie datoer og sjekk ledige flybilletter fra avreise byen. Flere amerikanske flyselskaper, amerikansk, Continental og Delta, har direkte og flyforbindelser fra store byer. Det nasjonale flyselskapet i Trinidad, Caribbean Airlines, gir hyppige avganger fra USA og spesielle priser gjennom deres hjemmeside.

5 Planlegg din reise avgang og returnere minst seks måneder før utløpsdatoen på passet ditt. Amerikanske statsborgere må ha gyldig pass for å angi Trinidad. Du trenger også en for å gå inn igjen i USA nå. Amerikanske besøkende til Trinidad trenger ikke visum.

6 Vurder dine transport alternativer før du ankommer. Vanligvis er det trygt å reise med taxi. De er behagelig og praktisk. Offentlig transport er begrenset til varme overfylte mini-busser og intra-bybusser.

7 Lei en bil på forhånd, hvis du er komfortabel med høyreratt biler. Trinidadians kjøre på "feil side" av veien. Priser på leiebiler og forsikring avgifter er høyere enn USA koster for sammenlignbare biler.

Related Posts