Hvordan Freeze Parmesan Ost

August 17 by admin

Hvordan Freeze Parmesan Ost


Cheese er vanligvis ikke en god kandidat for frysing. Fryseren ødelegger ost naturlige tekstur, noe som gjør det uegnet for mange bruksområder. Parmesan er noe av et unntak fra denne regelen, så det er ikke en ost du normalt ville skjære og spise ren uansett. Du kan fryse revet parmesanost i inntil tre måneder, og solide biter av parmesan for inntil seks måneder med riktig pleie. Ikke bruk tint Parmesan til slutt retter; i stedet, innlemme det i kokeprosessen.

Bruksanvisning

1 Tett originalemballasjen revet parmesanost kom så tett som mulig hvis du har kjøpt pre-revet ost. Hvis du fryser parmesan som du revet deg selv, sette det inn i en forseglet plast fryser pose og fjerne så mye luft som mulig, og deretter forsegle.

2 Pakk en blokk eller del av parmesanost i voks papir eller pergament papir, deretter i et lag med plastfolie. Pakk osten trygt og godt, og ikke la noen hull på en av tara.

3 Plasser den forseglede parmesanost i fryseren. Fryse blokker eller biter i inntil seks måneder, og revet parmesanost i opptil to måneder.

Hint

  • Hvis du ønsker å fryse pre-revet parmesanost i over to måneder, satte den originale emballasjen i en gjenlukkbar plast fryser bag. Fjern så mye luft ut av posen som mulig, sel, og fryse. Dette vil legge til en ekstra måned til osten er frosset levetid, holder den god for opp til totalt tre måneder.

Related Posts