Hvordan forklare en manns Haircut til en Stylist

February 22 by admin

Hvordan forklare en manns Haircut til en Stylist


Oscar Cullinan, tidligere australske Frisør of the Year, oppfordrer sine kunder til å bruke "foto språk" for å forklare sin ønskede kutt til en stylist. Bilde språk krever kundene for å kommentere referanse bildene de tar i, for å legge til sine egne touch til etablerte stiler. For eksempel kan en klient bemerkning, "Jeg liker Ashton Kutcher smell, men jeg vil gjerne håret mitt til å ha flere lag." Kommunikasjon er nøkkelen hvis du vil at hårklipp for å slå ut til høyre.

Bruksanvisning

1 Ta i flere referansebilder. Ikke vær redd for å blande-og-matche ulike stiler hvis du ikke er helt fornøyd med et bestemt utseende. Ikke bare kopiere en frisyre, men prøver å gjøre den til din egen.

2 spør stylist spørsmål om det utseendet du ønsker. Lytt til henne tilbakemeldinger, men ikke vær redd for å be om en avklaring.

3 Be om en detaljert gjennomgang av frisyren. Som stylist forklarer hvordan han vil klippe håret ditt, kan du be om subtile endringer. For eksempel kan han si: "Jeg vil avta ryggen og barbere det firkantet", men du kan realisere du vil ha en avrundet utseende i ryggen.

4 Etablere en rapport med stylist, og ikke vær redd for å betale litt mer for kvalitetsarbeid. Jo mer kjent du er med stylist, jo mer kjent vil hun være med håret ditt, og du er mer sannsynlig å få en bedre hårklipp.

5 Vis din stylist ønsket lengden du ønsker ved å beskjære håret med hendene. Stylister tendens til å tenke på nøyaktige målinger, men du kan ha en enklere tid med omtrent samme lengde med hendene.

6 Fortell din stylist hvis noe virker rart om håret ditt, slik at hun kan fikse det før du reiser. I tillegg vil en god stylist huske dine preferanser når du kommer tilbake.

Related Posts