Hvordan forberede ferske reker til steking

March 3 by admin

En vanlig favoritt i New England, har muslinger blitt et vanlig sjømat element i mange områder av landet. Inne i skallet sitt, muslinger er apt for baking, dampende, og grilling. Shucked fra deres skall, er muslinger ofte enten spises rå eller stekt. Med litt tålmodighet og noen lidenskap for sjømat, kan du enkelt forberede ferske muslinger til steking i ditt eget hjem.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle døde muslinger fra forsyning. Døde muslinger har en tendens til raskt å forplante farlige bakterier. Selv i stor grad en bekymring for dem som foretrekker å spise dem rå, bør døde muslinger unngås generelt. Tap muslinger mot en hard overflate for å lokke fram en avsluttende svar hvis det er åpent. Hvis musling er stengt, kan du prøve å tvinge musling åpen med en musling kniv for å se om det motstår åpningen. Muslinger som ikke svarer skal kastes.

2 Skyll muslinger i kjølig saltvann for å fjerne grus og sand. Ekte sjøvann fungerer best og bør brukes hvis det er mulig. Tillat muslinger å suge i en bøtte med kaldt vann, som bør endres med jevne mellomrom og gjentas. Etter bløtlegging, skyll dem med kaldt vann, legg i en middels til stor størrelse bolle og dekk med en våt klut. Muslinger bør holde på denne måten i inntil tre dager.

3 Kok opp en stor kjele med vann. Umiddelbart før shucking bør muslinger kokes for ikke mer enn 30 sekunder. Tappe varmt vann så raskt som mulig etter 30 sekunder. Når drenert, fylle potten med kaldt eller isvann. Denne prosessen ikke koker dem, men løsner dem opp for enklere åpning.

4 Plasser en liten håndkle over håndflaten for å beskytte deg hånden mens shucking. Sett musling i håndflaten med åpningen vendt mot deg. Sett forsiktig bladet av musling kniv inn i den åpne plassen mellom skjell og vri bladet, tvinge skallene fra hverandre. Kjør bladet langs toppen skallet, kutte musling fra innsiden, gjenta for den nederste skallet.

5 Skyll nå shucked muslinger med kaldt vann. Større muslinger kan kuttes i mindre biter for enklere steking. I en liten bolle, kombinere en kopp din favoritt øl, mel (hvete eller mais), salt, pepper og andre krydder etter eget valg. Bland grundig for en enkel og velsmakende batter. Batter hver musling stykke før steking.

Hint

  • Soft-avskallede muslinger er vanligvis brukes når steke muslinger, men harde skall vil også fungere, selv om de er vanskeligere å shuck.
  • Muslinger er ofte høstet ulovlig fra forurenset vann som setter forbrukeren i fare. Se etter offentlig godkjent avsenderens koder fra vendors.Always holde og arbeide med knivblad pekte bort fra deg.

Related Posts