Hvordan finne et hotell i Sana'a, Jemen

April 8 by admin

Jemen er Saudi-Arabias mindre, mer urolig nabo i sør, og den gamle byen Sana'a er dens hovedstad. Regionen opplever for tiden intense sivile konflikter mellom rivaliserende stammer, gjør en tur til Jemen utilrådelig på dette tidspunktet.

Bruksanvisning

Finn overnattingssteder i Sana'a

1 Kontakt Yemen Tourism Promotion Board via deres hjemmeside, som har linker til en rekke hoteller i Sana'a (se Ressurser nedenfor). Nettstedet inneholder også annen nyttig informasjon for turister. Du kan ringe styret på 011 (967) 1 251 033 fra USA.

2 Book overnatting i den gamle delen av byen. I likhet med mange byer, har Sana'a en historisk bydel som er ganske sjarmerende. Hotellopphold her har flott utsikt over noen virkelig fantastisk gammel arkitektur og er i nærheten av en rekke restauranter og shoppingmuligheter.

3 Lei en leilighet. Hvis du trenger mer komfort og privatliv enn et hotell i Jemen kan tilby, er det nok av leilighet leie i Sana'a. Enten det er en privat eier funnet på nettet før ankomst eller en leilighet selskap henvist av ditt reisebyrå, leiligheter i Sana'a er billig og tilbyr de fleste av hjemmets bekvemmeligheter.

4 Bo på et av Sana'a språkskoler. Hvis du er i Jemen for å lære arabisk, vurdere å bo på campus på en språkskole. Disse dorm lignende overnatting er relativt billig og i umiddelbar nærhet til klassene. Hvis alt du trenger er en seng, et skrivebord og en lampe, disse er gode, enkle steder å bo.

naviger Sana'a

5 Leie en sjåfør. Veier i Sana'a, og i Jemen som en helhet, ikke blir holdt i god stand og er full av tilfeldige svinger som gjør dem vanskelig å navigere. Ansette en lokal sjåfør gir en mer behagelig tur.

Hint

  • Alle landkoder er innenfor parenteser og begynne med en "+" tegn. Alle telefonnumre inkluderer USA internasjonale prefikset "011" Når du ringer internasjonalt utenfor USA, sjekk det internasjonale prefikset før du ringer.
  • Skaff de riktige tillatelsene hvis du har tenkt å våge utenfor Sana'a. Eventuelle besøkende som ønsker å reise utenfor hovedstaden må søke om tillatelse. Tillatelser ta flere dager å behandle, så pass på å be din på forhånd om når du ønsker å reise.
  • Kjenn dine forfedre. Ved ankomst i Jemen, vil du bli bedt om å fylle ut en ankomst registreringsskjemaet. Dette skjemaet vil be om navn på din far og din bestefar.
  • Homoseksualitet er ikke bare ulovlig i Jemen, det regnes som en religiøs handling med en automatisk dødsstraff, selv for besøkende.

Related Posts