Hvordan finne en god avtale på Flybilletter

November 30 by admin

Hvordan finne en god avtale på Flybilletter


Å finne en god deal på flybilletter kan noen ganger ta litt graving. Søke på Internett, finne medlemskap rabatter og slett be om en pris pause kan ofte virke vanskelig. Å få billige flybilletter, men er enklere enn noen kanskje tror.

Bruksanvisning

1 Gå på nettet. I tillegg til den tradisjonelle flyselskap nettsted booking, forbrukerne har mulighet til å søke nettsteder som tillater dem å sammenligne flere flyselskaper priser på en gang. Dette er nettsteder som Expedia, Orbitz, Hotwire og Yahoo! Travel. Søk alle disse områdene for de beste prisene.

2 Vær fleksibel. Flybilletter til forskjellige tider i løpet av dagen varierer i pris. Selv dager i uken uansett når det kommer til hvor mye du vil betale. Den Fare sammenligne nettstedet sier at onsdager er de billigste dagene å fly. Som etterfølges av tirsdager og lørdager.

3 Planlegg kjøpet. Ifølge Fare sammenligning nettsted, fly de beste tilbudene er tilgjengelig tirsdager kl 15:00 østlige. Hvis du kan logge deg på kjøpet stedet valg da å finne de beste rabatterte priser.

4 Flash medlemskort. AAA og AARP medlemmer så vel som amerikanske veteraner er ofte kvalifisert for rabatter på 5 til 10 prosent.

5 Spørre. Med så mange flyselskaper konkurrerer om kundene, noen ganger en telefonsamtale til flyselskapets bookingtjeneste vil få deg en bedre avtale enn det som er lagt ut for alle kunder.

Related Posts