Hvordan finne en Attraktiv mor til bruden kjole

September 21 by admin

Hvordan finne en Attraktiv mor til bruden kjole


Mens moren til bruden ikke ønsker å overgå sin glødende datter, er det viktig at hun ser stilig, elegant og vakkert. Det kan være vanskelig å finne gode kjoler som oppnår akkurat det. Nedenfor vil du lære hvordan du finner en attraktiv mor til bruden kjole.

Bruksanvisning

1 Start Shopping tidlig. Det er viktig at du begynner å handle i god tid slik at du kan velge en kjole som du elsker. Dessuten må du ha minst en passform - og forutsatt at kjolen vil trenge minst et par endringer, trenger du minst to beslag. Planlegg å ha kjolen valgt og kjøpt minst en måned før bryllupet.

2 Kontroller Online for kjoler. Ved å handle for en mor til bruden kjole på nettet, kan du virkelig spare penger. Du er ikke i stand til å prøve kjolen på første, så dette vil kreve at du handle i god tid - tanke på at du må tillate 2 til 3 uker for levering av kjolen din. Det finnes flere gode nettbutikker som selger mor til bruden kjoler. Bare noen få av dem inneholder www.ElegantMart.com, www.TheBridalShop.com, og www.WeddingRetailer.com.

3 Velg en kjole kutt som er riktig for kroppen din. Hvis du vil at din mor til bruden kjole til flatere deg, er det viktig å velge riktig kjole for kroppen din. For eksempel, for kvinner med 'bunn tunge kropper, en kjole som passer elegant opp toppen og skummer over den nedre halvdelen av kroppen er perfekt. Du finner dette kuttet i en linje kjoler og full skjørt. Veldig petite kvinner bør velge rett kjoler og dra nytte av jakke kjoler også. Unngå ruffled ermer eller halsen som de vil gjøre deg vises barnslig. Du finner en god guide til å kjøpe den rette kjolen på http://fashion.about.com/od/dressforyourbodytype/ss/dress4bodytype.htm.

4 Finn de beste Shade of Color Your Daughter Velger. Din datter vil bestemme fargen for din mor til bruden kjole, men du bør ha noen si det når det kommer til nyanser. Hvis du ikke tror dette er viktig, virkelig gjør det. Skyggen av kjolen kan enten utfylle din hudfarge eller vaske det ut. For eksempel bør kvinner med rosa undertoner som er iført en hvit kjole unngå sterk hvit og gå med en hvit kjole som har gule undertoner. Det motsatte bør gå for en kvinne med gul hud undertoner. Velg en nyanse som utfyller din hudtone. Du kan lære hvordan på http://www.targetwoman.com/articles/dress-for-mother.html.

5 Snakk med mor til brudgommen. Selv om det ikke er vanligvis nødvendig at du og mor til brudgommen kamp eller koordinere kjoler, er det en god idé. Inviter henne shopping med deg slik at dere to kan velge kjoler som mesh godt. Velg en som gjenspeiler din stil og personlighet, men fortsatt går bra med mor til brudgommen kjole.
Ved å følge trinnene ovenfor, kan du sikre at du finner en attraktiv mor til bruden kjole til datteren din spesielle dag.

Related Posts