Hvordan finne billige hoteller i York, Maine

November 20 by admin

Hvordan finne billige hoteller i York, Maine. York er den nest eldste innarbeidet by i Maine, oppkalt etter den engelske versjonen. Et populært sted for sommermoro og sol på stranden, er York også et godt sted å lære om amerikansk historie, helt tilbake til de tidligste dagene av europeisk kolonisering.

Bruksanvisning

Finn ditt Transport til York, Maine

1 Fly inn i Portland International Jetway, den nærmeste Maine flyplassen, eller Manchester International Airport i New Hampshire.

2 Kjør til York fra flyplassen. Dette er den eneste måten å komme dit, siden ingen tog eller busser tjene området.

Vet hva du skal se og gjøre i York, Maine

3 Lær noen lokal historie på museet bygninger Old York, som inkluderer Jefferds 'Tavern, Old Gaol, John Hancock Wharf og Warehouse, George Marshall Store Gallery og Old School.

4 Besøk The Cape Neddick lys, noen ganger kalt Nubble Light, en av Maine mange naturskjønne fyr. Ta med kamera slik at den kan leve opp til sitt rykte som den mest fotograferte fyr i Maine.

5 Finn Maine største dyrehage og fornøyelsespark i York Beach.

6 Spis all hummer, krabbe og muslinger du kan. Prisene er billig sammenlignet med andre steder fordi sjømat fanget lokalt.

Finn din innkvartering i York, Maine

7 Skuring Internett for billige avtaler. Det er ikke mange kjeden moteller her, men hvis du besøker Chamber of Commerce hjemmeside (se Ressurser nedenfor), vil du få en omfattende liste over alternativer, samt lenker til de enkelte hotellets nettsider. Du kan også ta kontakt med Southern Maine Coast Tourism Association på (800) 639-2442 eller besøke deres hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

8 Sove på en seng og frokost. Priser fra under $ 100 er mulig, noe som alltid har en god frokost. Du vil ha omtrent tjue å velge mellom i York-området.

9 Avtal å leie en hytte når du bor i en uke eller mer. Den per natt prisen er konkurransedyktig med et motell. Plus, trenger du ikke å spise ute hele tiden. Det er flere grupper av leie hytter på Long Beach Avenue.

10 Rough det ved camping ut. Beundre stjernene. Bli en del av naturen!

11 Bo i nærheten av stranden for å holde transportkostnadene nede. Velg mellom Long Sands og Short Sands strender i umiddelbar nærhet. Litt lenger unna, vil du finne Passaconaway og Harbor strender.

12 Velg mellom Yorks mer enn femti hoteller og moteller. Nasjonale kjeder er knappe, men det er nok av lokalt eide inns. Ratene faller så lavt som $ 50 i vinter. Sentraliserte områder med mange valg er Long Beach Avenue og Post Road / Old Post Road.

Hint

  • Hvis du kan, Planlegg ditt besøk for å falle sammen med den vakre løvverk av høsten. Se skiftende blad farger og gå til Harvestfest, den årlige feiringen av høstsesongen.

Related Posts