Hvordan finne billige hoteller i South Padre Island, Texas

August 20 by admin

Hvordan finne billige hoteller i South Padre Island, Texas. South Padre Island, Texas er en fredelig, beliggenhet ved havet med en befolkning på bare 2500. Ligger helt sør i Texas langs Gulfkysten, Texas, er denne turistattraksjon fylt med feriehjem og palmer. Med all spenningen i en kystby, er South Padre Island det perfekte stedet å slappe av, slappe av og nyte Texas solen. Les videre for å lære hvordan å finne billige overnattingssteder i denne spennende reisemål.

Bruksanvisning

Oppsøke South Padre Island overnattingssteder

1 For å bestille overnatting, kontakt Corpus Christi Convention and Visitors Bureau på (800) 678-6232 eller besøke deres hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2 Tell heldige stjerner på en billig kjede motell. South Padre tilbyr et bredt utvalg av populære kjede overnattingssteder som kan tilby gode priser til dem som planlegger fremover.

3 Få litt søvn leir på bakken. South Padre Island tilbyr perfekt vær og stjernehimmelen, så vurdere dette billig losji alternativet for å få mest mulig ut av den store utendørs.

4 Lei et hus på stranden hvis du reiser med en gruppe venner. Disse overnattingssteder er populære i South Padre Island, og en fin måte å spare en bunt på dyre hoteller.

Se severdighetene i South Padre Island

5 Nyt utsikten fra Port Isabel fyrtårn. Denne attraksjonen fra 1853 vil gi deg en fantastisk utsikt over vannet.

6 Ta en dagstur til Matamoros, Mexico. Denne populære destinasjonen tilbyr gode sølv og skinnvarer, perfekt å ta med hjem til vennene dine.

Get Around Town

7 Ta en spasertur på Laguna Madre Nature Trail. Disse løypene er fire lange blokker som tar deg dypt inn i våtmarker for fugletitting eller bare en rolig spasertur.

8 Kutt ned på forurensning og få mosjon ved å sykle rundt i byen. Dette billig form for transport vil få deg hvor du skal gå og gi deg gode leggmusklene til å starte opp.

Utforsk South Padre Island

9 Kastet et nett eller en linje på de mest populære fiske destinasjon i Texas. Enten en ekspert eller en nybegynner, er denne lokale idretten sikker på å glede både unge og gamle.

10 Windsurf eller paraseiling din vei over vannet. The South Padre Island vind vil hjelpe deg å treffe maksimal hastighet mens du suser langs eller over kysten.

11 Føler meg som Snehvit som sommerfuglene lander på hodet til Rio Grande Valley Bird & Butterfly Paradise. Denne romantiske reisemål tilbyr grupperabatter, så gjør det en må-se på turen South Padre Island.

Hint

  • Hvis publikum ikke er noe for deg, unngå spring break som pesten. Dette er et populært reisemål for college og high school barna ønsker å ha en bølle tid i billige overnattingssteder, så ta hensyn til dette når du planlegger ferien.

Related Posts