Hvordan finne billige hoteller i Moab, Utah

March 16 by admin

Moab ligger i det sørøstlige Utah blant de røde klippene i Colorado River og bare noen få miles fra Arches National Park og Canyonlands National Park. Siden Moab er en inngangsport til disse steinene og har rikelig med offentlig land, trekker byen turister ivrige for fotturer, rafting, terrengsykling, klatring og langrenn.

Bruksanvisning

Kjenn Destinasjon: Moab, Utah

1 Forvent å bli ønsket velkommen. Moab er en turistby, fylt med mange gode muligheter for lek og utforskning.

2 Plan for ørkentemperaturer. Moab ligger i et område kjent som en høy ørkenen. Dette betyr varme og tørre sommerdager og milde vintre.

Velg Transport for Moab, Utah

3 Fly til området. Canyonlands Field flyplass Moab er ca 18 miles nord for byen og har direktefly fra Salt Lake City. Salt Lake City International Airport ligger ca 236 miles fra Moab.

4 Ta den naturskjønne ruten. Med bil tar jeg-70 til Utah rute 128, som gir deg rett til byen.

Nyt Luksus overnattingssteder i Moab, Utah

5 Bestill et opphold på ett av Moab luksuriøse resorts. De har en rekke fasiliteter som in-house spa, underholdning, utsikt, treningssentre og 24-timers service. For å bestille overnatting, ta kontakt med Moab området Reiserådet på (800) 635-6622 eller besøke deres hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

6 Søk hvor som helst. Mens de fleste byer har luksuriøs innkvartering som ligger i ett eller to nabolag, Moab tilbyr kvalitet overnatting hele byen.

7 Tell stjernene. Flere 4- og 5-stjerners hotellalternativer er tilgjengelige i Moab for besøkende som ønsker å reise i stil.

Se Moab Severdigheter

8 Sug i kunsten. Moab er hjem for mer enn 200 kunstnere, og det er mange gallerier og utstillingsvinduer for å vise sine kreative arbeid.

9 Hør musikken. Musikk er en viktig del av kulturen i Moab området. Moab Music Festival og Moab Folk Festival er store trekker hvert år.

10 Bli en oenophile. Det er to vingårder i Moab der du kan lære om lokal vin.

11 Nyt naturen. Moab ligger i en vakker del av en vakker tilstand. Trinn utendørs, puste inn frisk luft og nyte synet.

Hint

  • Bil transport er den beste metoden for å komme rundt Moab, så kjøre til området eller leie en bil ved ankomst.

Related Posts