Hvordan finne billige hoteller i Florida Keys, Florida

October 21 by admin

Hvordan finne billige hoteller i Florida Keys, Florida. Kjent som "American Caribbean", Florida Keys er kjent for sine hvite sandstrender og klart, blått vann; mange turister besøker området bare for å fiske og dykke. Reisende kan være lurt å bo i Key West, den sørligste byen i USA og et utkikkspunkt for noen av de vakreste havutsikt i verden.

Bruksanvisning

Velg Billige Overnattingssteder i Florida Keys

1 Finn overnatting om informasjonen på turisme rådet av Florida Keys via deres hjemmeside (se Ressurser nedenfor) eller gi dem en samtale på (800) ASK-nøkler.

2 Finn kjeden hotellet rom med tilhørende pakker. Prøv å få en dykking eller fiske pakke inkludert i oppholdet for mye. Du vil betale ca $ 150.

3 Bestill en billig hotell nær Seas Highway. Det er et naturskjønt område nær revet med overnatting fra $ 80.

4 Bo i billige innkvartering på Bogie Drive. Det er bare 15 minutter fra Key West, og du vil betale ca $ 90 per natt.

Plan for oppholdet i Florida Keys

5 Ankom i Key West International Airport. Derfra kan du ta et helikopter til mange av øyene i området.

6 Dra nytte av varierte former for transport når du har kommet i Florida Keys. Du kan ta en Jet Ski eller leie en yacht for å reise fra rom til en annen øy.

Oppsøk Turistattraksjoner

7 Dykke. Du kan utforske sunkne ubåtvrak og se akvatiske livet i dyphavet. Det kan være mulig å bli SCUBA sertifisert, så spør på hotellet for mer informasjon.

8 Ta en dag for å dra på fisketur. Hodet til Islamorada, noe som er et svært populært reisemål for sportfishers. Du kan prøve lykken på å fange tunfisk og sverdfisk.

Hint

  • Prisene varierer mye avhengig av hvilken øy du velger for ditt opphold. Du kan spare mer penger ved å reise til forskjellige øyer i dag og bor i innlandet om natten.
  • Prøv en øy hopper pakke. Du vil være i stand til å utforske øyene i Florida Keys til en fornuftig pris.
  • Sesongprisene kan påvirke budsjettet når du planlegger din ferie i Florida Keys. Hotellprisene varierer i forhold til sesongen der du besøker.
  • Florida kan bli påvirket av uvær. Orkansesongen varer fra juni til august.

Related Posts