Hvordan fikse Nail Sprekker på Edge

August 20 by admin

Hvordan fikse Nail Sprekker på Edge


En negl sprukket på kanten kan ulempe på klær og håndklær, og kan føre til tuppen av neglen for å rive av hvis du ikke er forsiktig. Du kan fikse sprekk i neglen forsiktig og enkelt fra din hjemme, på jobb eller bil. Umiddelbart tending til spiker når du oppdager sprekken kan berge spikeren før den forverres til punkt som ønsker å være trimmet.

Bruksanvisning

1 Fil kanten av neglen på crack. Noen sprekker er overfladisk nok til å file ned med en mild neglefil. Dette vil lett endre formen på neglen på kanten, men du kan omforme de andre neglene for å matche.

2 Påfør spiker lim til sprekken. Hold kanten av neglen ned på plass, slik at limet forbinder området som er splittet. Følg instruksjonene på spiker lim flaske. Når spiker limet er tørt, kan du male et klart lag med neglelakk over det å gi en ekstra tetningsmasse.

3 Topp spikeren delt med et klart lag med neglelakk hvis du ikke har spiker lim. Et lag med klar neglelakk vil fortsatt bidra til å holde den sprukne negle på plass.

4 Skjær et lite segment av en hvit kaffefilter, til vev eller toalettpapir passe over neglen sprekk. Plasser den over neglen og male over det med spiker lim. Dette skaper en fiber bind for neglen for å styrke spiker som sprekken vokser ut. Topp med klar neglelakk.

Hint

  • Hvis kanten fortsetter å skrelle fra sprekken, klippe spikeren tilbake med clippers eller en spiker saks, slik at du unngår en smertefull tåre.

Related Posts