Hvordan Fest perler på en kake

March 13 by admin

Hvordan Fest perler på en kake


Feste perler på en kake vil legge til en liten bit av stil og eleganse til din neste fest. Du kan kjøpe spiselige kake perler på nesten alle bakervarer butikken, og mange dagligvarebutikker, eller du kan gjøre dem selv ved hjelp av fondant og en form. Enten du velger å gjøre perlene selv eller å kjøpe dem, må du være sikker på at du fester perler til din kake nøye for å sikre en polert utseende kake.

Bruksanvisning

1 Tegn hvordan du ønsker at kaken skal se før dekorere den. Dette vil gi deg en idé om hva det er du skal gå for.

2 Frost din kake i henhold til dine spesifikasjoner. Bruk royal icing, kremost eller smørkrem for å hjelpe perlene holde seg til kaken. Hvis frosting er ikke fullt så klissete som du ønsker den skal være, kan du gjøre en liten gruppe med frosting med et klebrig stoff (for eksempel kremost, royal icing eller smørkrem) eller kjøp frosting brukes til å dekorere kaker og kjeks på matbutikken. Sett litt på hver perle for å hjelpe det pinne.

3 Legg perlene etter at du har frostet kaken. Dette vil tillate dem å holde seg til kaken mye lettere.

4 Sett perler rundt bunnen av hvert lag av kaken for en polert utseende.

5 Legg perler individuelt ved hjelp av små tang for å forsikre deg om at du ikke forstyrre frosting med fingrene.

6 Sett perler på kaken med måte og i riktig mønster. Altfor mange i ett sted som ikke er en del av en pre-etablert mønster kan se rotete og uorganisert.

7 Bruk spiselige perler på en snor, hvis du har problemer med å plassere dem på riktig måte. Dette vil bidra til å sikre at du har riktig plass mellom hver perle.

Related Posts