Hvordan ferie i Spania og Italia

February 3 by admin

Hvordan ferie i Spania og Italia


Spania og Italia trylle frem bilder av nyter god mat og vin omgitt av klassisk arkitektur eller slapper av på en Middelhavet vannet. Begge land har et variert utvalg av ferieopplevelser og planlegging fremover vil produsere den beste av disse. Bare Sør-Frankrike og / eller en kort del av Middelhavet skille de to land og fly kan være så kort som 90 minutter. Du kan frokost i Barcelona og lunsj i Milano.

Bruksanvisning

1 Hvordan ferie i Spania og Italia

Nyt Gaudis arkitektur i Barcelona

Bestem deg for hvilken type ferie du ønsker. Spania og Italia har historiske byer som Sevilla og Roma, store badesteder og områder av naturlig skjønnhet. Du ønsker kanskje å konsentrere seg om bestemte mat og vin regioner som Chianti og La Rioja eller fokusere på steder av religiøs eller kulturell interesse.

2 Hvordan ferie i Spania og Italia

Walking i den italienske Dolomittene

Forskning de spanske og italienske Tourist Board nettsteder for informasjon om overnatting og reise i de to landene. Tenk nettsteder som Trafalgar Tours som organiserer guidede turer rundt europeiske destinasjoner som Spania og Italia. Hvis du ønsker en mer spesialisert tur, prøve Internett-søk som "Italiensk gåturer" eller "spansk vin turer" og du vil finne en rekke selskaper som tilbyr disse typer ferie.

3 Hvordan ferie i Spania og Italia

Fly mellom europeiske destinasjoner

Planlegg din reiserute og metoder for transport. Du kan spare penger ved å fly til alternative europeiske destinasjoner og deretter bruke lavprisselskapene å nå Spania eller Italia. Prøv Skyscanner nettsted for informasjon om Europas budsjett flyselskapet ruter og priser.

4 Hvordan ferie i Spania og Italia

Slapp av på en spansk strand

Sjekk været. Temperaturene kan sveve i Middelhavsregionen i løpet av midten av sommeren så en aktiv ferie kan være bedre om våren eller høsten. Hvis du ønsker en strandferie med masse sol, deretter juni til begynnelsen av september er best. Hvis du ønsker å gå på ski i Nord-Italia, planlegger å reise desember til mars.

5 Hvordan ferie i Spania og Italia

Spania og Italia bruker Euro

Kjøp din utenlandsk valuta. Du trenger bare å bruke en type valuta i Spania eller Italia som Euro er brukt i begge. Du vil finne minibanker plassert med jevne mellomrom i byer og tettsteder, anstendig hotell vil ha utvekslings skrivebord og de fleste turistområder vil ha en rekke valutakurser boder og butikker.

6 Prøv å lære noen få ord av spansk og italiensk. Lokalbefolkningen setter pris på innsatsen hvis turistene kan selv administrere et hei eller takk på sitt språk, og mens mange mennesker som jobber i turistområdene kan snakke litt engelsk, kan du slite med å kommunisere i områder utenfor allfarvei.

Related Posts