Hvordan Farg håret mørkt med Blond Høydepunkter

December 2 by admin

Hvordan Farg håret mørkt med Blond Høydepunkter


Døende håret mørkt med blondt høydepunkter kan gi deg en dristig utseende uten å være altfor opprørende. Blond høydepunkter skiller seg ut spesielt godt i håret farget en dyp kastanjebrun, kastanjebrunt eller svart. Profesjonelle fargestoff jobber med distinkte folie høydepunkter kan være dyrt, spesielt hvis du har langt hår. Du kan farge ditt eget hår og legge til dine egne blondt høydepunkter å spare penger uten å ofre utseendet du ønsker.

Bruksanvisning

1 Kjøp en permanent mørkt hår fargestoff. Kryss av i boksen for prøver av hva fargen vil se ut, avhengig av din naturlige farge.

2 Gjør en allergi test før du bruker fargestoff på hele hodet hvis du aldri har farget håret før, eller hvis du aldri har brukt det merket du har kjøpt. De fleste hårfarge kits har instruksjoner for å gjennomføre en allergitest. Hvis din merkevare ikke, bland sammen ca 1 ts. av alle ingrediensene. Smøre det på innsiden av albuen. Dekk blandingen med en bandasje og la den sitte i 48 timer for å være sikker på at du ikke har en allergisk reaksjon.

3 Sett på gamle klær som du ikke har noe imot å bli farget. Sett på plasthansker. Har du en gammel håndkle hendig å tørke fargestoff av ansiktet og ørene.

4 Bland ingrediensene sammen i henhold til instruksjonene. Dette innebærer vanligvis å helle utbygger i en flaske og riste det å blande ingrediensene.

5 Gni en krone-størrelse mengde vaselin langs hårfestet, inkludert rundt ørene og i nakken din. Dette vil bidra til å forhindre fargestoff fra flekker på huden.

6 Arbeid fargestoffet i håret starter med røttene og beveger seg mot endene. Hvis du har lengre hår, kan det være lurt å bruke en kam for å bidra til å få blandingen gjennom håret. Ikke bruk kammen du vanligvis bruker på håret å style den. Sørg for at håret ditt er helt mettet. Ikke overse de områdene rundt ørene og på nakken din.

7 Pile håret på toppen av hodet og vikle en plastpose stramt rundt hodebunnen. Fest posen med en plast hårspenner. Plastposen vil holde varmen, og tillate kjemikalier å utvikle seg.

8 La fargen på håret for tiden som er angitt i bruksanvisningen. Skyll den grundig, slik at vannet renner helt klart. Påfør en conditioner som fulgte med fargestoff i henhold til instruksjonene.

9 Vent minst 48 timer etter at døende håret mørkt for å bruke blonde høydepunkter. Hvis du har sensitiv hud eller hår, vent i minst en uke eller se en hårstylist for råd om når det vil være trygt for deg å fremheve håret.

10 Plasser utheving cap så det er helt inntil hodebunnen. Bind den fast under haken din, noe som gjør at alle håret ditt er under hetten.

11 Bruk enden av en rattail kam til å trekke deler av håret gjennom hullene i utheving cap. Hold selv antall seksjoner på begge sider av hodet slik at høydepunktene er uniform. For blondt høydepunkter i mørkt hår, trekker tykke seksjoner av håret gjennom hullene i stedet for små tråder for et dristigere utseende.

12 Bland uthevingen blandingen i henhold til instruksjonene. Fordel blandingen gjennom håret med hansker fingrene, og pass på å mette hvert hårstrå grundig på begge sider.

13 La blandingen på håret for den anbefalte mengden tid. Skyll den blonde utheving blandingen ut med uthevingen cap fortsatt på hodet. Ta av lokket når vannet er klart, og skyll hele hodet grundig for å fjerne alle spor av uthevingen løsningen.

Related Posts