Hvordan får jeg First Class flybilletter for Coach priser?

August 17 by admin

Hvordan får jeg First Class flybilletter for Coach priser?


Det er mulig å nyte luksusen av førsteklasses reise på busspriser. Mange flyselskaper tilbyr rabatt førsteklasses billetter til nasjonale og internasjonale reiser, men de er ikke alltid tilgjengelig. Husk at de fleste rabatt førsteklasses billetter refunderes ikke.

Bruksanvisning

1 Bruk et nettsted spesielt utviklet for å søke etter rabatt førsteklasses billetter. Disse inkluderer sammenligne priser fra ulike og Flyfirstclass (se Ressurser).

2 Cash i dine frequent flyer miles. Hvis du har nok miles akkumulert fra tidligere turer, ta kontakt med en kundebehandler for flyselskapet og gjøre henvendelser om bruk av miles å oppgradere fra en coach billett til en førsteklasses billett.

3 Bestill fly gjennom et reisebyrå. De fleste flyselskaper ikke vise valgreserve rabatt førsteklasses billetter på deres hjemmeside, men et reisebyrå kan gjøre søket enklere. Spør agent for å søke etter Y opp eller Q opp billetter, flybransjens vilkår for rabatt førsteklasses billetter for reise innenlands. Z-fares er billige førsteklasses flybilletter for internasjonale flyreiser.

4 Spør flyselskapet billett agenter for førsteklasses seter hvis du bestiller i siste øyeblikk. Flyselskaper vanligvis finner det vanskelig å fylle den første klasse delen. Du kan ha en bedre sjanse til å få en plass i denne delen på økonomiklasse priser hvis du bestiller i siste øyeblikk.

Related Posts