Hvordan fange kamskjell på Holden Beach

March 17 by admin

Hvordan fange kamskjell på Holden Beach


Catching kamskjell kan være en morsom aktivitet for en dag i vann for hele familien. Kamskjell kan bli fanget enten ved håndflaten eller et nett. Grip lyse farger mesh bag (svart eller brun er vanskelig å se under vann), trekke svømmeføtter på, ta på deg masken på plass og dykke inn i koralløy vannet i Holden Beach, North Carolina, for å begynne kamskjell eventyr på en rolig tempo.

Bruksanvisning

1 Sjekk kamskjell sesongen datoer før du planlegger aktiviteten. Scalloping sesongen datoene forandres hvert år i henhold til resultatene av marine biologer. Hvis dataene viser en overflod av kamskjell sesongen vil åpne. Restriksjonene ble håndhevet etter røde bølgen hendelse som skjedde i 1987-1988. Sjekk med NC Marine Fisheries Commission for informasjon. Siden 1. januar er 2007 et Coastal Recreational fiskekort gjennom statens kyst- og havområder. Lisensen kan oppnås gjennom DMF kontoret eller mange takle og agn butikker.

2 Svøm til stedet eller leie en båt hvis du ikke har en. Finne kamskjell er lettere fra en båt hvis solen er overhead og lys side av skallet vender oppover. Hvis kamskjell mørke side av skallet vender opp da dykking er det beste alternativet. De fleste kamskjell er skjult i havet gress. Bare flytte gresstrå rundt til du øye på en. Hvis dette er første gang scalloping den første er alltid den vanskeligste å finne. Scoop opp kamskjell og slippe den i vesken. Det er en bag limit på en ½ skjeppe en dag per person uten størrelse krav til kamskjellet minimum.

3 Finn en erfaren scalloper i marinaen eller ta fangsten til en restaurant. De vil vise deg hvordan du kan fjerne den hvite muskelen fra skallet og gi deg ideer om hvordan du koker det. For å holde rusk ned av uønskede skjell, Holden Beach inngått samarbeid med sine naboer Carolina Beach og Wilmington Beach og etablerte gjenvinningssentre med hyller for skjell.

Hint

  • Vær oppmerksom på dine omgivelser. Kråkeboller er vanlig og vil svi hvis de føler seg truet eller ved et uhell tråkket på.

Related Posts