Hvordan få klumper ut av din Mascara og holde Mascara Fra klumper

January 25 by admin

Hvordan få klumper ut av din Mascara og holde Mascara Fra klumper


Lange, klumpfritt øyevippene er mulig med riktig mascara og de rette påføringsteknikker, uavhengig av hva slags øyevipper du har. Selv om du har korte, sparsom øyevipper, kan du oppnå frodige, langstrakte øyevipper som fremhever øynene dine, og legge den siste finpussen til din makeup som helhet. Selv når du ikke har mye penger å bruke på ulike makeup-produkter, kan du fortsatt forme vakre, øye-popping vippene. Lær hvordan du fjerner klumper fra din mascara og hva forebyggende tiltak du kan ta for å holde mascara fra klumper.

Bruksanvisning

Fjern Klumper

1 Påfør mascara som du vanligvis gjør for det første strøket.

2 Bruk en øyenvippe kam å gre gjennom øyevippene. Hvis det er nødvendig, angre noen klumper som oppstår ved å bruke en liten bit av eye makeup remover til din øyenvippe kam. Gre gjennom øyevippene til øyevippene begynner å skille seg.

3 Vent til første strøk med mascara tørke før du påfører et nytt strøk. Hvis du er i for mye av det travelt og bruke andre strøk før det første strøket har tid til å tørke, en opphopning av mascara skjer og du ender opp med klumpete øyevipper.

4 Påfør andre strøk med mascara.

5 Gre gjennom øyenvippene med øyenvippe kam igjen. føre alltid hvert strøk av mascara ved å gre gjennom vippene med øyenvippe kam. Hvis gre gjennom øyevippene med en kam ikke fungerer, prøv å bruke øyesminke remover trikset nevnt ovenfor.

Clump-Free Mascara

6 Kjøp mascara som har god plass i mellom bust. Mascaraer med altfor myke applikator børster tendens til å hope seg mascara på toppen av staven, noe som fører mascara til å klumpe seg selv før du bruker den.

7 Bestem konsistensen av mascara. Pass på at det ikke er for rennende eller for tykk. Kvalitet mascara har en god konsistens, sikrer en jevn påføring til hver øyenvippe og hindrer klumper.

8 La wand tørke før du påfører mascara. Å la de tørke litt før du bruker den til vippene gir en jevnere påføring.

9 Bruk et papirhåndkle for å fjerne overflødig maskara som samler seg på applikatoren før påføring av mascara for å øyevippene. En papirhåndkle anbefales fordi vevet har små fibre som holder seg til den mascara applikator og gjøre veien inn i øyet, forårsaker irritasjon i øynene.

10 Forhindre klumper oppstår ved å bruke den første strøk med mascara til det ene øyet. Da gjelder det første strøket til det andre øyet før du går tilbake til det første øyet å bruke andre strøk med mascara til det første settet med øyevipper.

Related Posts