Hvordan få klær til å passe rett på en stor fyr

July 1 by admin

Hvordan få klær til å passe rett på en stor fyr


Større menn som forsøker å skjule sin størrelse ved iført altfor store skjorter og baggy bukser er ikke lure noen - heller ikke de som fornekter sin vekt selv når deres bukser er umulig å knappe opp om morgenen og deres knappen opp skjorter dukker åpne. Unngå dette vanlig måte feil ved å kle for den kroppen du har, ikke den du tror du har eller ønsker du hadde. Begynne å se bedre ved å re-evaluere hvordan klærne ser virkelig på deg.

Få Målt

Mange store menn sliter med å passe inn i altfor små klær, eller gi opp å finne riktig størrelse og bare ha store skjorter hver dag. Hvis du ikke vet hvilken størrelse du bør ha på seg, finne det ut før du gjør noe annet moterelatert. Hvis du har et målebånd, måle deg selv i nakken, ermet, bryst, midje og inseam. Få målt av en profesjonell for å få de mest nøyaktige målinger mulig.

Evaluere skapet

Sammenligne måletall med målinger på kodene av klærne i skapet. Bli kvitt klær med svært ulike målinger som er for små eller for store. For klær som er nær til dine mål, lage en personlig vurderingssak basert på hvordan de passer.

Få en Tailor

For klær som passer godt på noen områder, men er for store i andre områder, få dem skreddersydd. For eksempel, en kjole skjorte som passer halsen perfekt, men er veldig løst rundt overkroppen kan enkelt endres ved en dyktig skredder. Denne metoden for å få klærne til å passe rett avløp noen ekstra dollar fra lommeboken, men til gjengjeld for økonomisk investering, du får klesplagg som passer deg akkurat slik du ønsker.

Invester i nye klær

Handle på butikker som tilbyr store-and-tall avdelinger for å erstatte dårlig montering skjorter og bukser med klær som er bedre designet for deg. Sjekk dine mål med butikkens dimensjonering diagrammer, og plukke ut klær i din størrelse. Prøv dem på å dobbeltsjekke at de passer før du kjøper. Hvis du er usikker på hva som ser bra og hva som ikke gjør det, få hjelp av en mote-savvy venn, eller be en butikk førsteamanuensis å hjelpe peke deg i riktig retning.

Related Posts