Hvordan få håret vannkjemmet Tilbake for kvinner

November 29 by admin

Hvordan få håret vannkjemmet Tilbake for kvinner


Bare fordi du har kort hår betyr ikke at du er ute av styling muligheter. Hår som ikke er lenger enn skuldrene er allsidig og håndterlig med en kam og hårspray. Mens det er flere stiler å lage, vurdere å gre håret tilbake i en vannkjemmet-back stil. Dette lett-å-gjøre-stilen ble ofte sett på prinsesse Diana på 1980-tallet. Når du mestrer vannkjemmet-back stil, bære den ut med jentene på en uformell middag dato eller med signifikante andre som en elegant og smakfull frisyre.

Bruksanvisning

1 Vask håret med sjampo og balsam tilpasset din hårtype. Håndkle-tørker håret av blotting eller klemme ut fuktighet. Hvis du ikke har tid til å vaske håret så spray håret ned med vann helt til håret er fuktig.

2 Klem en kvart størrelse mengde styling gel inn i håndflaten. Gni hendene sammen og glatt gel på håret. Åpne hendene og kjører hendene, fingrene først, gjennom sluser. Som du kjører finger og palm gjennom håret, skyv den tilbake i en glatt stil. Ikke gni gelen inn i røttene av håret ditt. Dette vil være grunnlaget for slicked-back stilen din.

3 Tørk gelen ut av hendene. Plasser en diffuser på enden av en hårføner og sette varmen til middels. Bruk din nondominant hånd å holde hårføneren over håret og dominerende hånd å børste håret i glatt stilling. Arbeid rundt hele hodet helt til håret er tørt.

4 Påfør et silikonbasert glans serum til hendene dine. Ved å bruke samme metode som styling gel, kjører hendene gjennom håret med serum. Silikonet vil veie håret tilbake og legge glans.

5 Coat håret lett med en medium-hold hårspray.

Related Posts