Hvordan få håret Hvit Faster

November 14 by admin

Hvordan få håret Hvit Faster


Folk har ulike grunner for å gjøre håret hvitt. De kan være lurt å farge håret en elektrisk farger som rosa, blå eller grønn, som krever at håret blir frastjålet farge først. De kan bare ønsker å fjerne salt og pepper grå hår. Uansett hva grunnen til at du trenger å gjøre håret hvitt, kan det gjøres hjemme. Jo enklere, raskere måte å gjøre håret hvitt er å bruke en stripper utviklet for å fjerne all farge fra hvert hårstrå.

Bruksanvisning

1 Klargjør håret stripper ved å sette hele innholdet i Flashlightening Bleach pulver i en plastbolle. Tilsett hele innholdet av 40 volum peroxide. Bland løsningen sammen godt; det skal ikke være noen synlige striper, klumper eller inkonsekvens i blandingen.

2 Gre håret i åtte seksjoner. Pin up seksjonene, slik at du kan få tilgang til hårfestet med blekemiddel og jobbe deg opp fra nakken til toppen av hodet.

3 Ta på gummihansker fordi Flashlightening blekemiddel kan være irriterende for huden. Dypp tint penselen i bolle med forberedt blekemiddel. Sørg for å belegge børste grundig slik at det jevnt strøk håret. Løsne de to nederste deler av håret, de nærmest nakken din. Kjør lastet tint børsten gjennom seksjonene starter på røttene av håret og går ned til tuppene. Sørg for at håret er godt belagt, slik at du ikke ender opp med deler av håret som fortsatt inneholder farge.

4 Løsne de neste to seksjoner av håret over de siste som du gjorde. Dypp fargetone penselen i blekemiddel, noe som gjør at den er belagt godt. Kjør lastet tint børsten fra rot til tupp. Igjen, pass på at håret er godt belagt for å unngå manglende biter og ha oppdaget hår. Gjør dette til de fire andre deler av håret til alle håret ditt er helt belagt i Flashlightening blekemiddel. Hvis du har noen ekstra blekemiddel i bollen kan du legge det til håret ditt for enda bedre dekning ved å dyppe penselen i bollen og bruke det på toppen av hodet. Masser i ekstra blekemiddel med hendene. La blekemiddel på håret ditt i henhold til instruksjonene på pakken for din opprinnelige hårfarge.

5 Skyll håret helt og bruke en høy kvalitet conditioner å sørge for at håret holder seg frisk og myk. Stripping håret med Flashlightening blekemiddel kan la håret tørt og skadet, så condition er viktig.

Hint

  • Hvitt hår ser flott ut på kvinner i alle aldre, men være sikker på at du bruker riktig makeup teknikker for å smigre den. Blek rosa og blues er stor, men unngå gule toner med makeup hvis du har hvitt hår.
  • Unngå dobbel behandling håret hvis det er mulig. Vent noen dager før du legger en ny farge eller bleking igjen. Du kan ende opp med alvorlig skadet hår eller hår tap hvis du over-prosess håret.

Related Posts