Hvordan få Geite Hair til å legge ned

January 29 by admin

Hvordan få Geite Hair til å legge ned


Økende ansiktshår er en prosess som skjer ikke over natten, spesielt hvis du forme håret i en bestemt stil, for eksempel en fippskjegg. En fippskjegg består av et lite skjegg på haken, noe som minner om skjegget på en bukk (derav navnet "fippskjegg"). Goatees kan noen ganger være ledsaget av en liten bart som er koblet til skjegget ved en stripe av hår på hver side av leppene. Fippskjegg hår kan administreres og gjøres for å legge ned ved å ta noen forskjellige grooming teknikker i betraktning.

Bruksanvisning

1 La håret til å vokse. Nylig vokst ansiktshår, spesielt det som er mindre enn en uke gammel, vanligvis ikke er lang nok til å legge ned flatt på ansiktet ditt. Siden håret er ikke så veldig lenge, det har en tendens til å feste seg før det har vokst lenge nok til å bli tung og la seg flat. Hvis fippskjegg er noe du har tenkt å holde for en lengre periode, la håret vokse lenger enn et par uker, og når det blir lengre vil det ligge flatt.

2 Ikke vask din fippskjegg hver dag. Vaske skjegget daglig vil kle av naturlige oljer, slik at håret blir stritt og stikke ut. Naturlige oljer i huden vil veie håret ned, slik at det å ligge flatt. Når håret er mer fuktig, er det også lettere å style og direkte. Gre gjennom ansiktshår med en liten kam for å fjerne eventuelle floker og å sørge for mat, lo eller noe annet er ikke til stede.

3 tilstand fippskjegg minst en gang i uken. Sammen med naturlige oljer, vil hårbalsam også legge fuktighet og vekt til ansiktshår å hjelpe den lå flatere. Plasser en liten mengde balsam på fingertuppene og massere det inn i din fippskjegg hår. La conditioner å sette i minst fem minutter før du skyller den av.

4 nappe noen hår som er uregjerlig. Selv om du lar fippskjegg å vokse, tilstand det og la på naturlige oljer, kan det være noen bortkommen hår som nekter å samarbeide og som fortsetter å stikke ut. Grab hver av disse hårene én etter én med pinsett og rive dem ut. Fjerne slike useriøse hår vil tillate at fippskjegg å se mer ensartet og veldrevet.

Related Posts