Hvordan få et Undertøy Som Booster Undertøy

October 16 by adminPopulariteten til shapewear for kvinner har gitt opphav til like kroppsfremmende undertøy for menn. Klær produsenter som Marks & Spencer, International Jock, og AussieBum har innført spesialitet Shortsen og jock stropper ment å øke den viktigste delen av den mannlige anatomi. Men du trenger ikke å betale opp til $ 30 for ett av disse plaggene når de elementene du trenger er allerede liggende rundt huset ditt.

Bruksanvisning

padding magi

1 Velg et par truser, boxer truser, eller en suspensorium som du vil legge til padding. Sørg for at de er stramt nok til å holde stoffet på plass.

2 Velg noen polstring for å sette inn i underkjole som du velger. Prøv ut flere typer til å bestemme den mest komfortable. Dette kan være en eller to sokker, en liten foldet t-skjorte, eller en skulder pad fjernet fra en gammel drakt. Hvis du er modig nok, kan du også bruke en kvinnes maxi-pad.

3 Fest et stykke tosidig klær tape til den ene siden av polstring og feste den andre siden til forsiden av undertøyet. Tapen kan du fjerne eller justere padding på vilje.

Hint

  • En teknikk fra 1970-tallet var å bruke sandpapir på utsiden av et par jeans, for å lette stoffet og trekke oppmerksomhet til skrittet.
  • Sett inn en rimelig størrelse agurk, appelsin, eple eller annen stykke frukt. Jada, det er lett å le av denne prøvd-og-sant-teknikk, men så lenge du er iført boksertruse eller annet undertøy stramt nok til å holde det på plass, og du er sikker på at du vil bli avkledning i privat, det er ingen skade.
  • Alternativt, hvis du vet at du ikke vil bli fjernet padding, kan du velge utfylling i samme farge som undertøy og sy det inn i stoffet. Dette gjør det mindre merkbare, enten i garderoben eller på soverommet.

Related Posts