Hvordan få en Prom updo

October 22 by admin

Hvordan få en Prom updo


Komme rett prom updo kan gjøre eller ødelegge din prom utseende. Ved å ta deg tid til å velge en updo som utfyller deg og din kjole vil du ha en "satt sammen" stil som vil være å snu hodet hele natten lang. Her er noen tips for å få det perfekte prom updo.

Bruksanvisning

Bestemme på en Prom updo

1 Finn eksempler du liker. Gå gjennom magasiner eller nettsteder og finne promenadekonsert updos som du liker. Skjær eller skrive ut bildene ut og lagre dem. De vil komme i hånd senere for din stylist.

2 Ta din kjole i betraktning. Hvis kjolen er veldig detaljert eller ytre prøve å velge en enklere updo som ikke vil konkurrere med det og gjøre at du ser for "opptatt". Hvis kjolen er ganske vanlig kan du velge en mer forseggjort updo eller planlegger å ha noen sparkly hår gems lagt til updo.

3 Bestill en konsultasjon. For å få den perfekte promenadekonsert updo bør du bestille en konsultasjon med stylist før hånd. Sikt i minst to uker, om ikke tidligere, fra den store dato.

4 Ta bildene dine. På dagen av høringen ta bildene i å vise din stylist. Diskuter hvilke stiler vil arbeide med din ansiktsform, hårtype og lengde. Ikke vær redd for å gi uttrykk for hva du liker og misliker. Jo mer stylist vet jo bedre resultater vil være.

Oppretting Prom updo

5 Vask håret kvelden før den store hendelsen og sette noen mousse eller annet stylingprodukt i den. Du kan blåse tørke det eller la det tørke naturlig. Dette vil sikre at håret ditt har noen "grep" neste dag, og er lettere å style.

6 Møt opp litt tidlig for avtalen. Du ønsker ikke å være for sent og gjøre stylist rush. Et rush jobb er aldri så god som man hvor de stylist kan ta sin tid.

7 Ta noen hår smykker eller aksenter. Hvis du har bestemt deg for tillegg av hår smykker ikke glem å ta den med deg slik at stylist kan innlemme dem i din stil.

8 Voice dine meninger. Hvis mens stylist skaper din updo hun synes å være veering bort fra hva du vil si opp tidlig. Det er mye lettere å endre prom updo i de tidlige stadier av skapelsen enn etter når det allerede er festet på plass.

9 Beskytt updo. Når prom updo er på plass være sikker på å ha det sprayet med et medium eller fast grep hårspray for å sikre det varer hele natten. Unngå å få det vått eller utsette håret til mye vind på forhånd.

Hint

  • Bruk en knapp opp skjorta til håret avtale slik at du ikke risikerer å ødelegge din prom updo ved å trekke en stram hals skjorte over det når du endre til din prom kjole.
  • Hvis du har naturlig krøllete hår, og har valgt en rettere stilen du trenger fuktighet bevis hårspray for å sikre alle fuktighet i luften ikke aktivere din naturlige krøller.

Related Posts