Hvordan få Boots til Ikke Bunch ved anklene

June 14 by admin

Hvordan få Boots til Ikke Bunch ved anklene


En moteriktig par støvler paret med jeans skaper et stilig utseende som er glatt og ren. Dessverre, sammenkobling ankelstøvletter med jeans som nå utover toppen av støvlene kan føre til støvler klynger rundt leggene dine jeans. Løsningen for å starte opp klynger er å brette jeans i støvlene; Men med løstsittende bukser en attraktiv tuck krever mer enn bare å skyve bena bukse i støvlene.

Bruksanvisning

1 Brett opp mansjetten av en bukse benet så brettelinjen går langs toppen av kanten av buksebenet.

2 Gjenta fold om nødvendig til bunnen av buksebenet strekker seg til ankelen, like under toppen av støvelen du har på deg.

3 Grip baksiden av buksebenet litt til siden som passer til beinet blir håndjern, hvis iført løstsittende jeans. For eksempel når tucking venstre ben, ta tak i jeans like bak ballen på utsiden av venstre fot.

4 Pakk grepne delen bak ankelen til bunnen av buksebenet er stram. Dette wrap sikrer beinet tettsittende mot ankelen.

5 Sikre innpakket delen med en pinne gjennom klaffen eller en strikk rundt ankelen. Dette sikrer jeans er stramt der de går inn i bagasjerommet, en viktig del av en gjeng fritt utseende.

6 Slip på boot og brette bunnen av buksebenet til toppen av støvelen, trekke bunnen av benet jevnt på alle sider for den reneste utseende.

7 Sett på andre boot på samme måte, være sikker på å trekke og pakk fra motsatt side hvis du ikke er iført skinny jeans.

Related Posts