Hvordan evaluere kokkens kniver

May 11 by admin

Evaluering av kokkens kniver til eget bruk er fremfor alt et sterkt personlig prosess. Det er viktig å finne en kniv som føles godt balansert, opprettholder en skarp kant og skjærer maten så pent som forventet. Det høres enkelt ut, men det kan ta mye tid og hands-on testing før du vil finne ut nøyaktig hva du leter etter i en kniv. Det er ingen "perfekt kniv", og du bør styre klar av alle som forsøker å fortelle deg noe annet - det er bare kniven som er riktig for deg, personlig.

Bruksanvisning

1 Finn lokale butikker i ditt område som bærer kokkens kniver og tillate kunder å håndtere og teste dem. Spesialiserte kjøkkenutstyr butikker er mer sannsynlig enn generelle hvite butikker for å tillate deg å håndtere sine kniver.

2 Besøk lokale butikker og prøve ut sine kniver. Hvis mulig, ikke bare holde dem i cutting hånd; faktisk kuttet noen grønnsaker med dem. Noen bestikk spesialister vil tillate deg å sette sine kniver gjennom deres skritt med løk, tomater, persille og andre råvarer.

3 Velg din ideelle kokk kniv basert på hvordan kniven føles for deg, ikke hvordan et magasin eller en nettside har vurdert det. Magasiner kan være i stand til å fortelle deg hvor lenge et blad vil holde sin kant, som du deretter kan ta i betraktning om hvor villig og sannsynlig er det å skjerpe knivene selv. Men vil de aldri kunne erstatte holding og testing kniver selv, fordi du er den eneste som bruker en kniv slik du gjør.

Hint

  • Old kokkens kniv visdom sier at kniver med smidde knivene er bedre enn de med stemplet seg, og at kniven håndtak med supplerer er bedre enn de uten. Disse samme standardene kan også tyde på at en kniv med en tre håndtak er bedre enn en med en kompositt, rustfritt stål eller vanlig plast håndtak. Mens disse standardene kan ha hatt en viss grad av sannhet på ett punkt i tid, er de ikke lenger til stede i dag. Med moderne fremskritt innen kniv produksjon, er det mulig å finne at den perfekte kokkens kniv har et plasthåndtak og en stemplet blad. Det er derfor det er ingenting viktigere enn å teste dem selv.
  • Det er mulig å ha en kokk kniv som er for lys. Du kan oppleve at du foretrekker tyngre eller lettere kokkens kniver, men som en tommelfingerregel, kniver under 7 unser er for lys for noen grunnleggende kjøkken oppgaver.
  • Ikke bruk pris som et mål på kvalitet. Noen kniver som skjærer godt ikke koster mye penger. I tillegg, ikke anta at den eneste kvaliteten kokkens kniver er laget i Tyskland. Japanske selskaper som Global, Kershaw, og Kyocera har kommet i forgrunnen i de senere år med fantastiske, rimelig kniv samlinger - inkludert kokkens kniver. Den eneste sanne dommer over en kniv verdi bør være din erfaring i å teste den. Derfra kan du spikke ned dine valg basert på hva lommeboken kan romme.

Related Posts