Hvordan en elektrisk Cork Screw Work?

June 5 by admin

Hvordan en elektrisk Cork Screw Work?

The Electric Cork Screw

Nå kan du ta bort risikoen for å forlate en del av korken i flasken. Elektriske kork skruer har nå blitt ganske vanlig selv blant de mer tradisjonelle vinelskere. Elektriske kork skruer faktisk sitte på en dock og kostnad. De varierer i pris fra like under $ 20 til en kommersiell versjon som kan være i overkant av $ 2500. Du kan åpne så mange som 80 flasker fra en kostnad avhengig av hvilken modell du velger. De fleste kommer med en folie kutter for å kutte bort folien dekker og noen har til og med en ostehøvel.

Hvordan bruke Electric Cork Screw

La din nyervervede vinåpner å lade i minst 8 timer før du begynner å åpne flasker. Sett inn foliekutteren på tuppen av flasken og kutte folien slik at du kan se cork..The foliekutteren er lagret i sin egen plass på kaien. Hold opp åpneren, og det du ser opp inne kan du se korketrekker. Plasser den på toppen av flasken og deretter trykke på knappen. Det vil automatisk komme ned i korken, og trekk den ut. Du må holde flasken i den ene hånden mens du holder åpneren i den andre. Hele prosessen tar mellom 10 og 15 sekunder. Trykk på knappen i motsatt retning for å frigjøre korken fra innsiden av åpneren.

Fordeler med The Electric Cork Screw

En av de største fordelene for kork skrue er det er lett å bruke. Alle som har et problem med arm styrke vil være i stand til å bruke åpneren med letthet. En annen fordel er at det alltid er klart til bruk. Hold åpen på laderen når den ikke er i bruk, og når du får den uventet gjest med flaske vin i hånden, vil du være klar. Du trenger ikke å lete gjennom hver useriøs skuff i huset på jakt etter din manuell kork skrue. Og til slutt, vil det ta ut hele korken, hver gang. Det er ingenting verre enn å ha en fantastisk flaske vin og kork pauser. Da ender du opp med å tvinge den nedre halvdelen inn i flasken for å komme til vin. Ingen liker å plukke kork ut av deres glass vin.

Related Posts