Hvordan du skal pakke for reise på Ryanair

April 16 by admin

Hvordan du skal pakke for reise på Ryanair


Selv reisende som har ennå til å fly med Ryanair tendens til å vite minst to ting om flyselskapet. Først no-frills carrier tilbyr latterlig lave priser, noen av dem betales med én faktura, til et stort nettverk av destinasjoner over hele Europa. For det andre, en aggressiv falanks av avgifter og straffer ligger på lur for dem som forventer de samme prosedyrer og goder til de dyrere konkurrenter. Pakking for en Ryanair fly er en utfordring, men ikke en uoverstigelig en. Vær informert, være rimelige og være på gang, og de besparelser vil bo i lommen.

Holde kostnadene nede

Passasjerer må ikke bare sjekke inn på nettet og skrive ut ombordstigningskortet, men forhåndsbestille også noen innsjekket bagasje, musikal eller sportsutstyr og noen spedbarn brukerutstyr. Mark all innsjekket bagasje med navn, adresse, telefonnummer og flyinformasjon. Passasjerer på Ryanair kan sjekke opp til to poser, etter å ha forhåndsbetalt for en kvote på enten 33 eller 44 pounds. Flyselskapet vil ikke bære noen enkelt element tyngre enn 70,5 pounds eller overstiger 31,8 av 46,8 av 46,8 inches. Hytte poser kan være opp til 22 pounds med et maksimalt volum på 21,6 av 15,7 med 7,8 inches, samt en liten veske. Bli advart om at hvis en carry-on bag er over vektgrensen, må det kontrolleres, som pådrar seg en heftig gebyr innsjekking på flyplassen.

begrensede elementer

For å fjerne flyplassen sikkerhet screening, må passasjerene holde væsker i beholdere opp til et maksimum på 3,4 unser, gjennomført i en enkel, gjennomsiktig, gjenlukkbar plastpose som ikke er større enn 7,8 av 7,8 inches, opp til en liter kapasitet. Væsken må utføres i håndbagasjen og vist separat. Passasjerer med babyer kan bære melkepulver, vann og babymat, som kan overskride grensen for andre væsker. Det samme gjelder for væskemedikament.

Hot tips

For å unngå usikkerhet og mulige straffer for å gå over størrelsesgrensen, kjøpe den spesielle Samsonite bagasjen direkte fra Ryanair nettsted som er designet for å møte flyselskapets krav. Den enkleste tipset av alt, skjønt, er å bære alt du kan på en enkel carry-on bag. Rull klærne for å spare plass og prøve å bære bare ett ekstra par sko, iført den tyngre paret. Lag opp med din tyngre, digre klær, som høster belønninger på fly fordi flyselskapet gir verken puter eller tepper. Ta med et par øreplugger for å drukne ut motorer og uopphørlig reklame spilt over flyets høyttalere.

spesielle hensyn

Ryanair flyr kun punkt-til-punkt-flyreiser til sekundære flyplasser over hele Europa. I klartekst betyr dette at flyselskapet ikke har noe ansvar for å få bagasjen på en kobler flytur, og i noen tilfeller kan du finne deg en to timers busstur fra en ut-av-måten flyplassen til den annonserte reisemål i byen. Derfor er det viktig at du tar vare på alle viktige dokumenter og penger på din person. Sørg for at din håndbagasje inneholder en standby sett med klær og toalettsaker for å dekke forsinkelser.

Related Posts