Hvordan du ser ut som Selena Gomez

January 15 by admin

Selena Gomez, stjernen i Disneys Wizards of Waverly Place, har en stil alle sine egne og er på rask vei til å bli et moteikon. Med friske og lyse farger, Selena idrett en morsom og casual look at unge jenter rundt om i verden kan kopiere.

Bruksanvisning

1 Gå for komfortabel og iøynefallende. "Jeg vet egentlig ikke liker å kle seg. Noen mennesker sannsynligvis tror skuespillerne kle opp overalt de går. Jeg er i sweatpants halve tiden med håret mitt i en hestehale," innrømmer Selena. For Earth Day, Selena hadde på seg en enkel American Apparel sport skjorte og Urban Outfitters jeans.

2 Enjoy Converses. Selena har mer enn tjue par Converses, hennes favoritt stil av sko, i skapet hennes i alle slags farger og stiler. De går bra med hennes kjærlighet til jeans og trange leggings.

3 Kjøp en Guitar Pick kjede. Selena og hennes beste venn Demi Lovato hvert slites matchende Guitar Pick Hals laget med en faktisk plekter som henger fra en svart gummi ledningen. Du kan ofte finne Selena sports flere gummi ledningen armbånd også.

4 Påfør sminke lett. Med en kombinasjon av meksikanske og italienske aner, har Selena en naturlig skjønnhet som ikke trenger mye kosmetikk. For å gjenskape Selena utseende, bruke svart eyeliner på øynene, og deretter bruke et lett lag med øyenskygge. Selena favoritt øyeskygger har et snev av lilla eller rosa til kompliment hennes brune øyne. Støv en svært lys rød blush med en liten mengde rosa i det å kinnene dine. Fullfør utseendet med et tynt lag med lakserosa leppestift.

5 style håret som Selena. Selena har lang tykk mørkt hår som ser flott stylet på mange måter. Det er kuttet med lange side smell og lange lag. For å få henne stor bølget utseende, bruk en 1 eller 1 ½ tommers fat krølltang i store deler over hele hodet. For henne rett look, påfør et beskyttende utretting gel på håret, og deretter flytte rettetangen hele veien ned gjennom trådene til endene av hår uten krøller endene. Hårspray for å holde stilen.

Related Posts